Antena Căutare

”Alfa Band”, primii posesori de ”Wild Card” din istorie, poveste superbă la X Factor. ”Să arătăm tuturor că dacă vrei, poți!”

”Alfa Band”, o trupă formată din tineri crescuți în orfelinat, a primit de la Florin Ristei, în premieră, un ”Wild Card”, pentru a putea merge mai departe la ”X Factor”. ”Dorim să arătăm tuturor că dacă vrei cu adevăart, poți”, spun ei. ”Am avut emoții, dar constructive!”

”Alfa Band”, primii posesori de ”Wild Card” din istorie, poveste superbă la X Factor. ”Să arătăm tuturor că dacă vrei, poți!”
”Alfa Band”, primii posesori de ”Wild Card” de la ”X Factor”

Bianca, Andrei și Florin, adică ”Alfa Band”, provin din orfelinate. Acolo au crescut, acolo s-au cunoscut. Primii doi cântau la biserică, aici au fost descoperiți. Ultimul a luat lecții de canto și au pornit la drum. Cinci ani de zile au cântat în Cluj. ”Am avut concerte, spectacole”, spun ei. Apoi, coordonatoarea programului le-a spus despre ”X Factor”. N-au avut prea mult timp de pregătiri, dar au venit la București, în formulă de patru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au urcat pe scenă și au atacat ”The Sounds of Silence”, o melodie imensă de la ”Simon & Garfunkel”, o capodoperă ce se cântă extrem de greu. Florin Ristei a ridicat mâna și i-a oprit. În mod normal, acest lucru nu are cum să fie de bun augur. Dar fostul concurent, fostul câștigător de ”X Factor” a făcut ceva ce nu s-a mai văzut până acum în competiție: a cerut un ”Wild Card” pentru ei, dreptul de merge mai departe fără a se vota. ”E clar, în acest moment nu sunteți pregătiți complet, dar vom lucra la asta. Alegem o melodie, o repetăm, apoi sunteți pe barba voastră”, le-a spus juratul ”X Factor” România.

Bianca Ionescu, concurentă X Factor: ”Îi mulțumesc lui Ștefan că nu m-a lăsat să mă arunc în prăpastie. Eram pe lângă piesă!”

Între timp, în ”Alfa Band” au rămas doar trei componenți. ”Dorim să demonstrăm tuturor că dacă vrei cu adevărat, poți!”, spune Florin. ”Am avut emoții, dar constructive!”, adaugă Andrei. ”Dacă ar fi să scriem o piesă despre parcursul nostru la acest concurs, cu siguranță am numi-o <<Nu te uita niciodată în trecut!>>”, adaugă ei. După ce se termină showul, băieții vor să continue cu o carieră în muzică. Doar Bianca zice că vrea să se facă asistentă! Medicală!

Puține femei ar îndrăzni să poarte un decolteu atât de amplu. Loredana, ținută "bombă" pe Instagram... Otilia & Adelina Gugu. X Factor le-a despărțit doar muzical: ”Mami, nu voi concura niciodată cu tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x