Antena Căutare

Alice Olivari a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurenta X Factor: „M-am distrat pe bune! De la 1 la 100, de 1.000”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Alice Olivari, concurentă X Factor, a răspuns și ea provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit tânăra.

Alice Olivari, intervievata în Bootcamp Galerie
Alice Olivari a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurenta X Factor: „M-am distrat pe bune, de la 1 la 100, de 1.000” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Citește și: Meriam Jane a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Atmosfera e încărcată de tensiune și adrenalină, dar e o emoție frumoasă”

Alice Olivari a acceptat provocarea #pebune KFC

Alice Olivari provine din Italia, mai exact, din Brescia, Polpenazze, Lacul Garda. Tânăra a vorbit despre ce înseamnă pentru ea experiența X Factor.

„Atmosfera de aici e superbă. Mă simt pe bune foarte încărcată. De cum pui piciorul aici, totul se schimbă. Sunt pe bune fericită să fiu aici. E o atmosferă foarte frumoasă”.

Cât despre reacția juriului, concurenta X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am apreciat energia ta"

„Eu cred că da. Au fost pe bune foarte reali și sinceri. Uneori și puțin duri, dar au fost corecți. Toate comentariile au fost foarte constructive și importante, pentru că mereu trebuie să evoluezi, iar ei pentru asta sunt aici”.

Și Alice, asemenea celorlalți concurenți ai show-ului, consideră că este o diferență între a urmări X Factor de acasă și de a fi pe scenă.

„Da, sigur că da. Când te uiți de pe canapea, te imaginezi aici, pentru că visul nostru este să performăm în fața publicului, pe o scenă așa frumoasă. Dar când ești aici, se schimbă totul, e o senzație foarte puternică, plină de adrenalină și îți dorești să fii pe o scenă ca aici în fiecare zi. Ăsta e visul meu”.

Reporter: „Cât de mult ți-a plăcut să fii pe scenă?”

„M-am distrat pe bune, de la 1 la 100, de 1.000. Pentru că scena e cel mai frumos lucru din viața mea. Îți dă o emoție și o adrenalină care nu se compară cu nimic”.

Dintre jurații X Factor, concurenta susține că fiecare își spune pe bune opinia.

„Toți au spus pe bune. Îmi par oameni sinceri, care sunt aici pentru că fac asta cu bucurie și sunt mulțumită de remarcile lor”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x