Antena Căutare

Alin Dan Rusu: bona, maseur, extraterestru, ce voce!

Alin Dan Rusu are 31 de ani si locuieste singur in Cluj. In viata de zi cu zi este maseur si, surpriza, bona! Da, ati citit bine: e bona pentru un baietel de un an si un pic si o fetita de 4 ani! Muzica e o pasiune veche. Are multa incredere in talentul sau si crede ca e pregatit pentru o cariera de cantaret - a venit in fata profesionistilor din juriu, sa demonstreze ca are factorul X!

Galerie
Interpretarea care-i lasa masca pe toti! Esti la un click de ea!

Alin Dan Rusu are 31 de ani si locuieste singur in Cluj. In viata de zi cu zi este maseur si, surpriza, bona! Da, ati citit bine: e bona pentru un baietel de un an si un pic si o fetita de 4 ani! Muzica e o pasiune veche. Are multa incredere in talentul sau si crede ca e pregatit pentru o cariera de cantaret - a venit in fata profesionistilor din juriu, sa demonstreze ca are factorul X!

Paseste pe scena increzator, dar se vede ca e emotionat. Prima impresie, de jos in sus: adidasi roz, curea roz, camasa bagata in pantaloni pe jumatate, cu dungi... roz. Se asorteaza si cu bratara care atesta ca e concurent! O imagine nu tocmai incantatoare pentru durul Cheloo, care se indreapta deja in scaun si se pregateste de atac.

Inainte sa cante, cateva cuvinte despre el. In viata de zi cu zi, Alin se ocupa de propria sa afacere. Are un salon de masaj si spune ca femeile fac coada ca sa scape de tensiune sub mainile lui. Ca sa demonstreze ca se pricepe, ii spune Deliei ca ar fi incantat sa ii ofere si ei o sedinta, “oricand!”. In timpul liber, e bona pentru copiii unei prietene, o fetita si un baietel adorabili, care au venit sa il sustina din culise.

Tipul in roz crede ca poate aduce ceva special pe scena. “Am o voce unicata”, spune el grabit. E corectat rapid de Delia “Poate unicat..”. Se scuza, are emotii. Se opreste in mijlocul propozitiei, cand Cheloo se intoarce nepasator sa le povesteasca ceva colegilor jurati. Acu-i acu'. Sa taca, sa nu taca? La urma urmei, ce sansa are el in fata taiosului Cheloo?!

Surpriza! Ii ia mai putin de o secunda sa se hotarasca: ii atrage atentia lui Cheloo ca nu-i frumos ce face. Ups! Maseurul cu mainile moi nu e chiar asa de moale. De fapt, e printre putinii care are curajul sa-l infrunte pe cel mai rau jurat si probabil singurul care va primi vreodata “cuvintele magice” de la el. “Scuze”, spune, in premiera, acidul Cheloo.

In fine, anunta ce va canta. Piesa grea, pentru cunoscatori. Aria in limba italiana “Vissi D’Arte” din opera in trei acte, “Tosca”, a celebrului compozitor Giacomo Puccini. Juratii privesc cu neincredere si asteapta momentul in care va da gres.

Incepe sa cante. Voce ireala, de extraterestru. Sala intreaga, cu juratii in frunte, face ochii mari. Acum inteleg cu totii de ce omul era asa sigur pe el. Isi vede de treaba, cantand dumnezeieste, in timp ce Delia si Dan Bittman privesc incantati. Sala e in picioare, cu totii aplauda frenetic. Totusi, tipul chel are cel mai mare impact asupra lui Cheloo: il face sa se inchine si sa incerce sa... isi smulga parul din cap. :))

Bittman s-a prins cat e de special tipul si ii face complimente unul dupa altul: “Am simtit de cand te-am vazut. Esti de pe alta planeta!”. Delia, care a zambit cu gura pana la urechi in timpul interpretarii, se declara un fan al contratenorului: “Esti incredibil! Vocea e direct din ‘Al cincilea element’!”.

Dan Bittman face apoi cea mai curajoasa declaratie de pana atunci: “X Factor are nevoie de tine!”. Verdictul final: trei de DA. Extraterestrul se indreapta spre tabara de pregatire X Factor!

Tu poti dansa asa :)))?... Veronica, strangatoare ca furnica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x