Antena Căutare

Alin Rusu a fost un “extraterestru” cu Puccini, Bernice joaca la profesionisti cu Bocelli!

Privire blanda, atitudine boema, Bernice Chitiul pare ca traieste in alte sfere. Pana la 17 ani, fata a inregistrat primul video 3D din Europa cu ajutorul tatalui sau compozitor. Muzica a facut parte totimpul din viata ei si vrea sa demonstreze cat mai repede acest lucru.

Galerie
Concurenta abordeaza opera precum extraterestrul Alin Dan Rusu, dar se descurca la fel de bine?

Juratii incearca sa afle mai multe despre ea: ce zodie e, de unde are numele asta… Bernice insa zambeste politicos si le reproseaza subtil ca ea a venit la X Factor sa cante, nu sa faca conversatie. Buuuuun, oare ce a pregatit? “Va voi canta o piesa foarte frumoasa…” sopteste Bernice din varful buzelor, “Canta de la Terra”, o piesa a cantaretului de opera Andrea Bocelli.

Oare avem de-a face cu un Alin Rusu, varianta feminina?

Concurenta incepe timid melodia, dar in cateva secunde trece de la voce de piept la voce de cap. Cheloo si Delia zambesc unul la celalalt involuntar. Ca in cazul lui Alin, juriul este luat complet pe nepregatite de vocea superba a acestei adolescente. Bernice simte melodia pana in varful degetelor, cu care gesticuleaza ca si cum ar dirija o orchestra.

“Au!” exclama Cheloo, vadit impresionat. Pe de alta parte, Delia e convinsa ca are antrenori de canto; o asemenea voce nu poate fi innascuta. Bernice spune ca o sa inceapa cursuri de canto, dar pana acum a incercat doar sa “imite” ce aude. Greu de crezut!

In sfarsit, cu jumatate de gura, concurenta recunoaste ca a avut ceva “ajutor” genetic: mama este cantareata iar tatal compozitor. “Asta e furt! Ne fura verdictul!” o tachineaza Cheloo. Adevarul este ca Bernice joaca in alta liga: “Eu am ramas mut pentru ca te-ai dus la alta categorie. A venit un baiat caruia nu i-am dat sanse dar a cantat o arie de Puccini. […] Trebuie sa te ridici la astfel de asteptari daca ai ales asta” o avertizeaza Bittman.

Culmea, Cheloo ii acorda un “DA” din toata inima in timp ce Delia are indoieli in privinta atitudinii. Totusi, crede ca o poate ajuta sa devina mai indrazneata si ii da al doilea “DA!”. Cu doi de DA a trecut déjà in bootcamp insa ce spune juratul cu cea mai mare experienta, Dan Bittman? E pacat sa ii ucida visul de acum, asa ca mDA!

Alexandru Maxim sau cum "se da cu tunul intr-un nou brand"... Concurentul care a vrut sa arunce sala in aer. La propriu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x