Antena Căutare

Am dat startul ultimei seri de audiţii la “X Factor”! Talent cât cuprinde şi un strop de nebunie. Doamnelor şi domnilor, să fie muzică! (LIVE TEXT)

Ultimă rundă de audiţii a început! Aşezaţi-vă comod în faţa televizorului şi pregătiţi-vă de o seară magică. La X Factor, avem mai mult decât voce, iar concurenţii din această seară sunt gata să vă uimească.

Ultima rundă de audiţii a început! Aşezaţi-vă comod în faţa televizorului şi pregătiţi-vă de o seară magică. La X Factor, avem mai mult decât voce, iar concurenţii din această seară sunt gata să vă uimească.

Prima concurentă care sparge gheața este Alexandra Penciu. Are 21 ani, este din Galaţi şi a venit la "X Factor" cu un scop bine stabilit. „Am venit din interes. Am venit să capăt suficientă notorietate, să îmi facă cunoscută piesele pe care le compun şi le scot pe piaţă”, mărturisește concurenta.

În această seară, Alexandra a ales piesa „Designed to love you”, de la Smiley, interpretată într-o variantă personală. Și bine a făcut. A luat patru de DA.

Adriana Postovan are 19 ani şi este deja cunoscută de fanii solistului de la Carla’s Dreams. Ba, mai mult, cei doi au cântat împreună la Radio Zu.

Şi ce melodie ar fi putut să aleagă dacă nu piesa “Sub pielea mea”? Oare va primi răspunsul dorit? Trei de DA pentru ea!

După ce a dat greş anul trecut cu piesa “Şi îngerii au demonii lor”, Florian Costan a revenit la "X Factor", gata să îi convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe.

În seara asta, a ales piesa “Somebody to love”, de la Queen. Îi va purta noroc? Se pare că nu a fost să fie nici de data asta. Florian s-a ales cu patru de NU.

Nicoleta Negru are 38 de ani şi este din Cluj. A venit la "X Factor" cu dorinţa de a rămâne în istoria acestui show, pentru ca lumea să îşi amintească de ea, peste ani.

În această seară, concurenta a ales un moment de cabaret: coregrafie, costumaţie şi muzică. Îi va cuceri pe jurați? Sigur că da. Patru de DA!

Emanuel Stanca vine din Timişoara şi, încă de la prima vedere, îţi poţi da seama că are ceva aparte. “Sunt un copil de 20 de ani, care nu s-a trezit la realitate şi încă visează”.

În această seară a ales să se prezinte cu piesa lui Jon Bon Jovi, “ You Give Love A Bad Name”. Însă interpretarea lui nu a fost suficient de bună pentru a merge mai departe. Emanuel Stanca a primit doi NU şi doi DA.

După ce anul trecut au ajuns până la audiţii, băieţii de la Nobil Band au revenit cu forţe proaspete, de data aceasta, în formulă de trei. Speră să ajungă în finală!

Nici nu se putea altfel! Nobil Band a primit DA pe linie! Bravo, băieţi!

Elena de Salve are 38 ani şi a venit la "X Factor" tocmai din Italia, pentru a-şi îndeplini visul. Cântă de când era doar un copil şi mărturiseşte că iubeşte muzica rock a anilor ’70-‘80.

În această seară, a decis să-şi încerce norocul la "X Factor" cu piesa “Whola Lotta Love”, de la Led Zeppelin. Însă, la insistenţa lui Ştefan Bănică, interpretează şi o piesă în italiană, de la Giana Nanini, “Maravigliosa Creatura”.

Și a fost cu noroc. Elena de Salve are trei de DA!

Casian Dohanov are 16 ani, este din Piteşti, şi a venit la "X Factor" pentru a dmeonstra că poate, chiar dacă, spune el, vocea este al doilea atu al său, după atitudinea de showman.

În această seară, a ales să se prezinte cu piesă “În umbra marelui urs”, de la Nicu Covaci, într-o interpretare personală. Însă, din păcate, Casian a reuşit să obțină doar doi de DA. Juriul îl aşteaptă şi data viitoare!

Medrea Giulia are 17 ani, este din Sibiu şi a venit la "X Factor" pentru a-şi face vocea cunoscută. Aceasta s-a prezentat însoțită de tatăl ei, cântăreț de folclor, alături de care a participat la mai multe spectacole în America, Germania sau Canada.

Tânăra a ales piesa “Hero”, interpretată de Mariah Carey şi, la cererea juriului, a interpretat şi o doină. În final, Medrea Giulia a primit patru de DA, din toată inima, din partea juriului.

Ioan Iulian are 28 de ani şi este din Bucureşti. A venit la "X Factor" pentru a-i surprinde plăcut pe juraţi.

În această seară, a decis să vină cu o compoziţie proprie și o interpretare din muzica ușoară. Aşadar, Ioan Iulian primeşte în această seară trei de DA!

Raluca Moldoveanu are 15 ani şi este din Slobozia. A venit la X Factor, gata să îi dea pe spate pe juraţi cu ale sale calităţi vocale.

Melodia pe care a ales să o interpreteze este “Black Velvet”, de la Alannah Myles. Să fi fost alegerea corectă? Sigur. Raluca Moldoveanu a primit patru de DA!

Adrian Graur are 24 de ani şi vine din Republica Moldova, direct pe scena de la "X Factor" România. Iubeşte muzica şi este preocupat de activismul civic, politică, astrologie.

În această seară a ales să se prezinte cu piesa “Strangers în The Night”. Pentru juraţi a fost o adevărată bucurie şi Adrian Graur a primit trei de DA.

Momentul mult aşteptat a venit! Juraţii şi-au împărţit categoriile. Ei sunt concurenţii care merg mai departe, în Bootca... S-au împărțit ultimele voturi la „X Factor”. Concurenți din ultima seară de audiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x