Antena Căutare

"Am plecat în Franța cu mașina doamnei Suzi, să ne mărităm". Doamna Maria a venit pe scena X Factor, a cântat și a stat la taclale cu jurații curioși

Ștefan Bănică este de-a dreptul bulversat. De cine? De cea de-a treia concurentă.  Plină de farmec, aflată aproape de vârsta pensionarii, doamna Maria a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1. 

Ștefan Bănică este de-a dreptul bulversat. De cine? De cea de-a treia concurentă. Plină de farmec, aflată aproape de vârsta pensionarii, doamna Maria a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1.

În prima gală din sezonul 6 "X Factor", Maria Ghoerghiu a cântat melodia interpretată de Nina Simone - "My Baby Just Cares For Me".

Însă curiozitatea juraților noștri, legată de viața simpaticei cântărețe, a fost mare! Așa se face că la întrebarea lui Ștefan Bănică, care vrea să afle unde locuiește doamna, Franța sau România, simpatica muzicantă, solista Teatrului Trianon, după cum chiar ea afirmă, răspunde spre amuzamentul tuturor: „În sectorul patru”.

„Am plecat în Franța cu mașina doamnei Suzi, eu și Florica, să ne mărităm”, a mai adăugat simpatica noastră concurentă. Iar după ce a lăsat deoparte măritișul, aceasta a povestit că a avut ceva mai mult succes cu aparițiile la TV, chiar la postul de televiziune France2.

Deși a stârnit râsul juriului și al celor prezenți în sală, farmecul nu i-a asigurat un loc mai departe. Dar merită toată admirația noastră! Măcar a avut curaj să se prezinte în fața unei țări întregi.

EXCLUSIV! El a creat ”Eroina”! Cine este omul din spatele tuturor videoclipurilor semnate Carla's Dreams... "Habar nu am ce fac aici". După ce a ratat calificarea anul trecut, Alexandru Orian a revenit cu forțe proaspe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x