Căutare Live

Anastasia Ursu "e ca-n poveste"! Ne-a cucerit pe toți cu prestația sa și a obținut un scaun în echipa Deliei

Horia i-a prezis că va fi câștigătoarea acestui an, iar Anastasia a revenit să ne spună povestea sa magică, de data aceasta într-un mod mai dulce decât la audiții. Atunci a ridicat o sală întreagă cu piesa lui Katy Perry - Roar și o atitudine de învingătoare

Horia i-a prezis că va fi câștigătoarea acestui an, iar Anastasia a revenit să ne spună povestea sa magică, de data aceasta într-un mod mai dulce decât la audiții. Atunci a ridicat o sală întreagă cu piesa lui Katy Perry - Roar și o atitudine de învingătoare.

Emoționată, dar la fel de convinsă că își dorește un scaun în echipa Deliei, Anastasia a interpretat într-un mod sensibil piesa lui Ellie Goulding - Love Me Like You Do, alături fiindu-i cei doi părinți și mult iubita bunică.

A dat TOTUL pe scenă și a meritat! "Recunosc, ești unul dintre concurenții mei preferați din această ediție! Ne-ai adus pe toți în lumea circului", i-a mărturisit Ștefan.

"Ești un contracandidat serios la câștigarea titlului de anul acesta!", a afirmat și Horia.

"O să te rog să te îndrepți ușor spre scaun!", i-a confirmat Delia.

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... Ei sunt cei şase concurenţi aleşi de jurata Delia în categoria "Peste 20 de ani"! Urmează DUELURILE...
Ultimele știri