Antena Căutare

Anca Pârlea, specialista... emoțiilor s-a așezat pe scaun așa cum era de așteptat. Cu mari emoții!

Aura Urziceanu este una dintre cele mai complexe voci pe care le-a dat muzica românească în lunga ei existență. Anca Pârlea este una dintre cele mai complexe voci ale actualei ediții de „X Factor”. Cu harul Ancăi și cu piesa Aurei a fost posibilă realizarea unuia dintre cele mai frumoase momente ale serii

Aura Urziceanu este una dintre cele mai complexe voci pe care le-a dat muzica românească în lunga ei existență. Anca Pârlea este una dintre cele mai complexe voci ale actualei ediții de „X Factor”. Cu harul Ancăi și cu piesa Aurei a fost posibilă realizarea unuia dintre cele mai frumoase momente ale serii.

Chiar dacă își stăpânește cu greu emoțiile, Anca se transformă pe scenă. O voce superbă într-un trup firav și delicat, care l-a făcut pe Sergiu să exclame: „Nu de puține ori am trăit sentimentele astea la emisiune. Mi-a plăcut mult”

Puțin mai exigent a fost tocmai mentorul grupei „+24”. Horia aștepta mai mult tupeu din partea concitadinei sale, dar după ce a certat-o câteva zeci de secunde a invitat-o să ia loc pe unul dintre scaunele care duc în Galele Live.

Un italiano vero vrea să cucerească România. Primul pas a fost făcut: „E ca-n Champions League. Am ajuns în grupe, dar v... A încercat, a încercat, dar a... RATAT. Cecilia Cesario prima victimă... Bootcamp-ului....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x