Antena Căutare

Andreea Berecleanu i-a îndeplinit visul lui Rafaelo Varga! Observatorul orei 19 a fost preferatul românilor

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului.

Momentul lui Rafaelo Varga pe scena „X Factor” este unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului.

I-a cucerit pe juraţi, dar şi pe milioanele de telespectatori din faţa televizioarelor, iar de la rock-starul Bănică a smuls primele lacrimi din concurs.


Viaţa lui s-a schimbat complet de la apariţia pe scena super show-ului difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar ieri a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lui. „Ieri a fost o zi specială pentru el: a fost oaspetele redacţiei de ştiri, iar eu am fost fericită să îi fiu gazdă”, au fost cuvintele cu care Andreea Berecleanu a început ştirea de la Observator, prin care îl prezenta pe concurentul X Factor.


Rafaelo a crescut la un orfelinat şi a învăţat să vorbească româneşte corect uitându-se la Observator în fiecare seară. Îşi doreşte să ajungă reporter sau prezentator de televiziune şi să o cunoască pe cea de la care ia lecţii de dicţie în fiecare seară urmărind ştirile Observator. Andreea Berecleanu e preferata lui, iar frumoasa ştiristă i-a îndeplinit ieri visul: „Am petrecut câteva ore cu Rafaelo, copilul abandonat în primii ani de viaţă, dar care a reuşit să se salveze singur. Cu o minte şi un suflet sănătoase. A participat şi la „X Factor”, unde a încântat cu prezenţa lui. Cântă frumos, vorbeşte frumos, dar mai ales gândeşte frumos! A trecut prin multe suferinţe, dar astăzi mi-a spus că a trăit una dintre cele mai mari bucurii, când ne-am întâlnit. Visează la o carieră, o casă, o familie. Sunt convinsă că le va avea! Ştiu că poate!”, a povestit Andreea Berecleanu.


„Mă aşez în faţa televizorului şi imit ce spune ea”, a mărturisit Rafaelo. În momentul în care a văzut-o în faţa lui pe Andreea, a strâns-o cu putere în braţe şi i-a povestit cum s-a schimbat viaţa lui în ultimele săptămâni. Andreea l-a dus pe Rafaelo în redacţia de ştiri, unde acesta i-a spus: „Eşti prezentatoarea mea de ştiri preferată, pentru că tu ne faci pe noi să simţim ceea ce spui”.


Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare aseară Observatorul orei 19, principalul buletin de ştiri prezentat de Andreea Berecleanu impunându-se ca lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.1 puncte de rating şi 20.5 procente din cota de piaţă, pe locul doi clasându-se Pro Tv, cu 7.6 puncte de rating şi 19.2 cotă de piaţă. În minutul de maximă audiență, atins la 19:16, Antena 1 obținea pe publicul din mediul urban un vârf de audiență de 9.8 puncte de rating și 25,6 procente din cota piață, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, obținea tot atunci 7.5 puncte de rating și 19.4 % cota de piață.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul All Urban
Perioada 6 octombrie 2014

Toată România s-a îndrăgostit de Rafaelo Varga şi de povestea sa! "Acces Direct" a fost lider de audienţă pe t... VIDEO din culise! Mâine dimineață, puteți asculta ÎN PREMIERĂ piesa juraților Horia Brenciu și Delia, „Inima nu vrea”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x