Antena Căutare

Andreea Lazar, sirena de la X Factor, a lansat o piesa noua: "Bby don't leave me"! Cine ar putea sa lase asa frumusete de fata?

Andreea Lazar e o aparitie. Mai intai i-a lasat pe juratii X Factor cu gura cascata, apoi a incins scena de la SuperBingo Metropolis, cu piesa "Bby don't leave me". Vocea si frumusetea deosebita au facut valva si acolo, desi, in ultima melodie, sirena noastra se arata vulnerabila in fata celui iubit, rugandu-l sa nu o paraseasca

Andreea Lazar e o aparitie. Mai intai i-a lasat pe juratii X Factor cu gura cascata, apoi a incins scena de la SuperBingo Metropolis, cu piesa "Bby don't leave me". Vocea si frumusetea deosebita au facut valva si acolo. In ultima melodie lansata, sirena noastra se arata vulnerabila in fata celui iubit, rugandu-l sa nu o paraseasca.

Neincrezatoare in iubirea lui, Andreea spera sa ii ofere o ultima noapte de amor. Ar face orice sa isi tina iubirea aproape, cu toate ca acum cateva saptamani spunea ca nu este indragostita de nimeni si nu are un iubit. Daca este adevarat sau nu, decideti voi:

<iframe width="560" height="380" frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/O07OVfa1xII" allowfullscreen=""></iframe>

foto: facebook.com

Ziua profesor, noaptea stripper: Cheloo i-a dedicat un catren!... Mihai Traistariu de Ucraina. Un rus impresioneaza juriul cu "Tornero"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x