Antena Căutare

Andrei Ciobanu și emoțiile din momentul... X. Delia l-a ales pentru "artileria grea"

Andrei Ciobanu a trecut de audițiile X Factor și acum face parte din "artileria grea" a Deliei. A fost un moment de maximă fericire, însă concurentul a fost copleșit de emoții, după cum singur recunoaște


Andrei Ciobanu a trecut de audițiile X Factor și acum face parte din "artileria grea" a Deliei. A fost un moment de maximă  fericire, însă concurentul a fost copleșit de emoții, după cum singur recunoaște.

Pe pagina sa de Facebook, băcăuanul de 22 de ani a postat clipul în care jurata le-a dat verdictul. Mai mult, le-a mărturisit prietenilor virtuali ce sentimente l-au încercat în momentul... X: "Și uite așa am trecut de incă o etapă la X Factor. Emoțiile nu le pot descrie în cuvinte! Dar voi puteți să vedeți cum s-a jucat Delia cu inima noastră".

Vezi AICI momentul în care Delia își "cerne" echipa.

Ei, ce să mai pe aici și pe dincolo, Andrei este un concurent bun, care a interpretat, la audiții, piesa lui Andrea Bocelli- Because we believe. Atunci, jurata spunea: "Concursul nostru e făcut pentru oameni ca tine", iar Bittman completa: "Competiția asta îți vine mănușă".

Vezi AICI interpretarea lui Andrei Ciobanu, la audiții.

Răzvan și Dani, from X Factor UK, London: “E o experiență să-l vezi pe Robbie Williams cântând la zece metri de tine”... Andrei Raețchi calcă pe urmele lui James Arthur? Cele două variante ale "Imposibilului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x