Antena Căutare

Andrei Leonte, castigatorul X Factor sezonul 1, le da un sfat nepretuit noilor concurenti. Vezi despre ce e vorba!

Andrei Leonte isi aminteste cu drag de timpul petrecut in bootcamp-ul X Factor si apoi, in saptamanile dinaintea galelor live. X Factor a reprezentat o experienta de neuitat pentru el si vorbeste de fiecare data cu placere despre momentele traite acolo.

Pe toata perioada aceasta, de la castigarea sezonului trecut, Andrei a fost sustinut de colegii de trupa dar si de o aliata importanta din perioada petrecuta la X Factor, Raluca, vocal coach. Ea ii va pregati si anul acesta pe concurenti, alaturi de Crina si Mihaela, pentru aparitiile in fata juriului.

Articolul continuă după reclamă

Pe 23 septembrie, va fi marea premiera X Factor Romania, sezonul 2. Cei de acasa vor putea urmari momente de la auditii si alte surprize, pentru ca mai tarziu, sa traiasca o data cu concurentii emotiile din timpul galelor live.

Andrei Leonte se asteapta la un sezon foarte bun X Factor, cu voci mai bune, oameni mai frumosi si muzica de calitate. El le-a dat noilor aspiranti la titlul X Factor un sfat nepretuit: "Sa nu se certe intre ei, asta e cel mai important. Trebuie sa fie armonie, ca sa repete, sa nu isi puna piedici unul celuilalt".

Zilele acestea, el isi promoveaza noul single, "Te iubesc cat 2", realizat in colaborare cu Deepside Deejays. Asculta melodia cantata de Andrei live, la Neatza cu Razvan si Dani!

Anul acesta marele premiu X Factor este in valoare de 200.000 euro, oferiti cu sprijinul ORBIT PROFESSIONAL!

10 zile pana la premiera X Factor! Un filipinez canta fenomenal muzica populara la X Factor Bulgaria!... Concurs: Se cauta trei bloggeri cu Factorul X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x