Căutare Live

Andrei Leonte e pe val! Câştigătorul show-ului X Factor lansează primul single în engleză: "Hesitate to love"

In noul sau clip, cel al piesei „Hesitate to love”, Andrei Leonte apare plimbandu-se in mai multe locuri exotice, unul mai frumos ca altul.

In noul sau clip, cel al piesei „Hesitate to love”, Andrei Leonte apare plimbandu-se in mai multe locuri exotice, unul mai frumos ca altul.


„Videoclipul e ca un mare Instagram de vara... cu soundtrack! Asa a fost gandit de la inceput si asta ne-a inspirat si piesa inca de cand a fost compusa de baietii de la Deepside Deejays. Ne venea sa plecam la mare, direct pe plaja, si sa comandam ceva cu 80% gheata in pahar!”, ne povesteste artistul.


Piesa este produsa in studiourile Metropolitan Records, label-ul baietilor de la Deepside Deejays (Silviu Marian Paduraru si Razvan Victor Alstani), iar textul este scris chiar de Andrei Leonte.


„Hesitate to love” este primul release in engleza al artistului, asta dupa ce in ultimii ani a lansat doar piese in limba romana: “Te iubesc cat 2”, “Te sun eu”, “Care pe care”.


„In esenta, ea este o piesa de dragoste care te incurajeaza sa nu eziti, sa nu stai pe ganduri si sa te lasi dus de val!”, ne mai marturiseste Andrei.

Hevito, fost concurent X Factor, a lansat "Negra Linda", o piesă perfectă pentru vară... Sergiu Braga, motociclistul cu voce de aur de la X Factor, a devenit primar! Povestea incredibilă din spatele succesului...
Ultimele știri