Antena Căutare

Andrei Leonte, sub acoperire, pe scena X Factor! – „Mi-a schimbat viata! X Factor te pune pe harta! Dintr-un nimeni esti "ala de a castigat X Factor”

Cu ochelari de soare, o sapca ce ii acoperea figura si o camasa incerta, Andrei Leonte a urcat pe scena X Factor. Din nou in auditii. A trecut de Razvan si Dani si s-a prezentat in fata juratilor sub pseudonimul Leon Theodor. Nu a scapat de ochiul juratei – „ti-as da un sfat. Mai putine accesorii, o sa iti fie greu sa canti!”

Galerie
Dintr-un nimeni, X Factor te face ''ala de a castigat X Factor"! Iti schimba viata!


Cu ochelari de soare, o sapca ce ii acoperea figura si o camasa incerta, Andrei Leonte a urcat pe scena X Factor. Din nou in auditii.

A trecut de Razvan si Dani si s-a prezentat in fata juratilor sub pseudonimul Leon Theodor. Nu a scapat de ochiul juratei – „ti-as da un sfat. Mai putine accesorii, o sa iti fie greu sa canti!”

„Cu o melodie mai putin cunoscuta, in limba romana”, ar vrea sa ii impresioneze.

„Mai vreau o inima sa bata stereo / Sa bata cu ecou / Sa te iubesc din nou/ Vreau o inima sa bata pentru noi/ Eu te iubesc cat doi!”

Din acest punct a devenit evident cine era de fapt in fata juratilor! Castigatorul sezonului trecut X Factor!


Si cum e, tie chiar ti s-a schimbat viata?

Da! M-a pus pe harta! Dintr-un nimeni te face „ala de a castigat X Factor!” Sunt concerte, am inregistrari, multa treaba de studio. Si sper sa nu se termine!

Primele lucruri pe care si le-a cumparat din bani au fost o chitara si haine.

„Hai ca ii vine sotului!”

Ca orice lucru atins de o vedeta si camasa cu care a intrat pe scena Andrei devine motiv de agitatie in public. Jurata Delia o scoate la licitatie! Pentru fete, evident!

Priveste lumea prin ochelari cu dioptrii de +19 si o vede roz intens! Ea i-a smuls lui Cheloo o replica emotionanta!... Duminica viitoare, la X Factor: concurentii intra in BOOTCAMP, unde nu e loc de greseli!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x