Antena Căutare

Andrei Raețchi calcă pe urmele lui James Arthur? Cele două variante ale "Imposibilului"

Andrei Raețchi este din Chișinău și arată într-un mare fel. A venit la X Factor pregătit și moral dar și fizic, că doar se duce la sală. A interpretat una dintre cele mai șmechere melodii ale momentului: Impossible, semnată Shontelle


Andrei Raețchi este din Chișinău și arată într-un mare fel. A venit la X Factor pregătit și moral dar și fizic, că doar se duce la sală. A interpretat una dintre cele mai șmechere melodii ale momentului: Impossible, semnată Shontelle.  Asta l-a transformat intr-un concurent imposibil. Imposibil de dat afară.

Vezi AICI interpretarea lui Andrei Raețchi de la audițiile X Factor.

Cu asta ne-am lămurit, da? Mai departe. James Arthur este câștigătorul X Factor UK. Piesa ce i-a adus marele trofeu a fost tocmai "Impossible", dar așa cum era normal, cântată în variantă proprie.

Vezi AICI interpretarea lui James Arthur din finala X Factor UK.

Parcă ți se cam face pielea de găină, nu? Acum, nu putem să nu facem și noi o comparație. De semănat, parcă aduc puțin, atât la trupșor, cât și la chip. Însă, atunci când vine vorba de cântat, vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea.

Andrei Ciobanu și emoțiile din momentul... X. Delia l-a ales pentru "artileria grea"... Ioana Anuța are trei favoriți la titlul de câștigător X Factor sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x