Antena Căutare

"M-am născut pentru muzică!" Antinia își dorește să ridice o sală întreagă în picioare, care să-i strige numele

Susținută de părinți și de iubitul său, Antinia este precum o rază de soare printre concurenții de la audițiile X Factor. Zâmbitoare și pozitivă, Antinia consideră că s-a născut pentru muzică

Susținută de părinți și de iubitul său, Antinia este precum o rază de soare printre concurenții de la audițiile X Factor. Zâmbitoare și pozitivă, Antinia consideră că s-a născut pentru muzică.

"Mă simt bine cu o sală plină de oameni, care îmi strigă numele.", mărturisește concurenta. Cum Ștefan nu se poate abține să nu îi îndeplinească dorința unei asemenea frumuseți de fată, roagă publicul să scandeze "Antinia". Eliberată de emoții, tânăra începe piesa care speră să-i aducă cei trei de DA, Emeli Sande - Clown.

"Ai avut sensibilitate, ai avut emoție artistică! N-a fost rău!", îi explică "peștișorul de aur" Ștefan. "Ai o voce metalică, pe gustul meu! Ești perfectă, draga mea!", i-a mărturisit Delia.

Cei trei jurați nu ezită și îi oferă concurentei șansa de a merge mai departe, cu trei de DA!

Asta înseamnă factorul X! Ana Maria Trandaf a lăsat juriul cu gura căscată şi apoi a izbucnit în lacrimi: "Pe mine ... Moment fantastic pe scenă! George Secioreanu l-a fermecat pe Horia Brenciu cu glasul lui: "Ai cele mai multe tehnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x