Antena Căutare

Așa arată fericirea pură! Adrian Mihai Petrache, moment de excepție pe scena "X Factor"

La doar 19 ani, Adrian Mihai Petrache a reușit să impresioneze juriul “X Factor” în prima ediție a sezonului 9. A învățat de mic să cânte la chitară de la bunicul său și și-a urmat inițial visul cu reprezentații pe stradă.

Galerie
Ray Charles - "Hard Times". Vezi cum cântă Adrian Mihai Petrache la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru visul său, Adrian a fost pregătit să facă orice: “Niciodată nu mi-a fost rușine să fac orice se leagă de faptul că eu cânt.

Bunicul său nu doar că l-a învățat să cânte la chitara, dar e și persoana căreia Adrian îi cere întotdeauna sfaturi. La audițiile “X Factor”, de la Antena 1, tânărul a venit cu un lanț dăruit de bunicul său, ce se pare că i-a purtat noroc.

Când nu cântă, Adrian se ocupă și de facultate - e student la Facultatea de Drept și e primul bărbat din familia sa care a luat BAC-ul.

Deși are persoane cunoscute în familie, Adrian nu a vrut că numele lor să influențeze prestația lui la “X Factor”, așa că a preferat să le țină secrete până la finalul melodiei.

Adrian a intrat pe scena “X Factor” cu chitara sa (aleasă tot de bunic) și a oferit un show memorabil juriului. A reușit să le ridice în picioare pe Delia și Loredana și a primit aplauze din partea tuturor membrilor juriului.

Ești mortal!” a declarat Loredana despre micile surprize oferite de Adrian în timpul show-ului. “Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!"

În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea,” a declarat Delia.

După primirea veștii, juriul a fost curios cu cine e înrudit Adrian. Tânărul a recunoscut că unchiul său e Florin Salam, fratele mamei sale, dar vrea că lumea să îl cunoască pe el, dincolo de relațiile familiale.

Se pare că Adrian și Florin au o relație strânsă, însă atunci când a fost întrebat dacă celebrul cântăreț l-a auzit vreodată cântând, concurentul a recunoscut că îi e rușine să cânte în fața unchiului său, dar că cei din familia lui sunt cei mai mari critici ai lui, mai ales bunicul lui.

Adrian a primit 4 DA și va face parte din grupul Loredanei, ce s-a declarat sedusă de tânărul cu chitară, talent și privire pătrunzătoare. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația spectaculoasă a lui Adrian!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”... Interpretarea lui Giulian Ionuț le-a ridicat pe Loredana și Delia de pe scaun. Juratele s-au distrat de minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x