Antena Căutare

Aşa arată talentul pur! Elena Ispas şi-a pus sufletul pe tavă şi a ridicat juriul în picioare cu o interpretare fabuloasă: "M-ai surprins"

"În spatele unui zâmbet se ascund multe" - aşa îşi începe Elena Ispas povestea. Are 28 de ani, dar a suferit cât pentru zece vieţi şi speră ca soarele să răsară şi pe strada ei.

"În spatele unui zâmbet se ascund multe" - aşa îşi începe Elena Ispas povestea. Are 28 de ani, dar a suferit cât pentru zece vieţi şi speră ca soarele să răsară şi pe strada ei.

Tatăl Elenei nu ştie că ea a venit la X Factor. Nu este conştient de talentul şi de voinţa fetei sale, pentru că suferă de Alzheimer. A fost crescută mai mult de el, mama fiind plecată tot timpul la muncă, aşa că durerea este şi mai mare. "Mai are momente când mă recunoaşte, mă strigă şi întreabă de ceilalţi fraţi. Mă doare, pentru că de el eram alintată şi răsfăţată. Când voi urca pe scenă mă voi gândi la părinţii mei", mărturiseşte Elena.


Melodia aleasă de Elena spune totul: Prince - "Purple rain". Emană emoţii prin toţi porii şi lasă talentul să vorbească în numele ei. Pur şi simplu te lasă fără cuvinte!

Fără nici măcar o oră de pregătire. Fără studii, fără efort. Talent pur. "Nu am făcut o şcoală de canto. Totul a venit din dragostea pentru muzică. Ea este refugiul meu", recunoaşte Elena.

"M-ai surprins cu interpretarea şi cu trecerea bruscă la octavă. Nu am rămas deloc indiferent la prezenţa ta pe scenă", i-a spus Ştefan Bănică.

Cu trei de "DA" din partea juriului, Elena Ispas trece fără probleme în etapa următoare!

Dacă nu-i iese cu muzica, trece pe agricultură! Ştefan este tractorist - ziua pe câmp, noaptea artist... DA, DA, DA! Moment MEMORABIL la X Factor! Sorin Ursan l-a făcut pe Horia să plângă cu o interpretare răvăşitoare! Îţi mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x