Antena Căutare

Așa cadou, mai rar! Dani Oțil a primit un dar neașteptat la preselecțiile X Factor

Preselecţiile X Factor sunt în plină desfăşurare zilele acestea, iar concurenţii, dar şi susţinătorii lor au luat cu asalt caravana supershow-ului. Pentru că şi-au dorit cu orice chip să facă o impresie bună, oltenii au demonstrat încă o dată că sunt nişte gazde primitoare. Ştiind că de la cei doi prezentatori va primi ultimele încurajări, unul dintre concurenţii veniţi la Craiova i-a adus un cadou special lui Dani!

După ce craiovenii şi sibienii au demonstrat că factorul X dă dependenţă şi au răspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici să demonstreze că pot face show, a venit rândul arădenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate. Astăzi, echipa X Factor le dă întâlnire la Hotel Phoenix, unde îi aşteaptă pe parcursul întregii zile, urmând ca de aici, caravana să ajungă la Cluj, pe 30 mai, la Iaşi, pe 2 iunie, la Galaţi, pe 5 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie.

Sezonul 4 X Factor se apropie cu pași repezi! Vino la audiții dacă simți că ai factorul X!... Selfie de colecţie cu Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013! Caravana a ajuns astăzi la Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x