Antena Căutare

Ăsta e HITUL ANULUI! "Frăţică, dă-mi o bucăţică" a făcut senzaţie la X Factor! Kapushon eşti BETON

Din această seară, topurile muzicale au fost aruncate în aer! Uitaţi de toate melodiile pe care le consideraţi cele mai tari, abia acum auziţi HIT-ul ANULUI. Doamnelor, domnilor, pregătiţi-vă pentru MAI MULT DECÂT VOCE

Din această seară, topurile muzicale au fost aruncate în aer! Uitaţi de toate melodiile pe care le consideraţi cele mai tari, abia acum auziţi HITul ANULUI. Doamnelor, domnilor, pregătiţi-vă pentru MAI MULT DECÂT VOCE.

Numele de scenă e "Kapushon", dar oricând îl poate schimba în "SPECTACOL". La prima vedere, în pantaloni trei sferturi şi ochelari de soare, n-am fi bănuit că urmează un asemenea moment.

Ne-a explicat că-i e jenă să ne spună câţi bani primeşte la concerte, dar suntem 100% convinşi că are o cotă infinit mai bună după reprezentaţia de pe scena X Factor.

Super hitul "Frăţică, dă-mi o bucăţică" a creat isterie în rândul publicului şi dependenţă în tabăra juraţilor. Şi să mai spună cineva că nu poţi face RAP adevărat pe o melodie ce are ca subiect principal... MĂMĂLIGA!!!

Nu le au cu glumele ca Pat și Patachon, dar sunt PERFECȚI la pian și microfon! Black & White, cel mai bun grup de pâ... VIDEO: Ţi se ridică părul pe mâini! Chris Rene, gunoierul care are lumea întreagă la picioare! A făcut furori la X Facto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x