Antena Căutare

„Ăsta ne dă afară pe toţi”. Brenciu şi Delia, în picioare, pentru Johnny Bădulescu: „Este primul care ne trezeşte la viaţă”. Şi primul care a ridicat un concurent de pe scaun

După ce emoţiile au preluat puterea în audiţii, Johnny Bădulescu a revenit mai hotărât că niciodată să o dea gata pe Delia şi să ocupe un loc pe scaun, chiar dacă acest lucru va însemna eliminarea unuia dintre colegii săi.

După ce emoţiile au preluat puterea în audiţii, Johnny Bădulescu a revenit mai hotărât ca niciodată să o dea gata pe Delia şi să ocupe un loc pe scaun, chiar dacă acest lucru va însemna eliminarea unuia dintre colegii săi.

Iubeşte muzica şi, pentru X Factor, a renunţat să studieze la o facultate din Anglia, încrezător în forţele sale. De doi ani, visează să ajungă în galele live şi simte că acesta va fi anul lui, mai ales că este obişnuit cu competita.

„Johnny, Johnny îţi mai tremură obrajii?”, a fost primirea Deliei, după ce concurentul a păşit pe scenă. Piesa pe care şi-a ales-o este Earned it, de la The Weekend şi a demonstrat de ce este capabil.

Văleu şi văleleu pentru adversarii săi! „Ăsta ne dă afară pe toţi”.

Băi şi cum a cântat! A trezit juriul la viaţă şi publicul a aplaudat frenetic.

Carla’s Dreams a fost extrem de încântat: „Primul finalist sigur”. Cât despre profa Delia... a avut o decizie grea de luat: pe cine să ridice de pe scaun, pentru Johnny.

„Johnny vei lua locul lui Simion”, a decis jurata, într-un final.

„Am făcut poza de prezentare, toţi goi, în baie”. Ravi a cântat şi a creat controverse aprigi. „A fost, cumva, fata mea ... „Nu eşti un superficial. M-ai dus într-o stare frumoasă”. Prestaţia originală cu care Rareş a ocupat cel de-al treilea s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x