Antena Căutare

Așteptarea a luat sfârșit, ÎNCEPE super show-ul X Factor! Delia: ”N-aveți voie să vă faceți planuri vineri seară”

Spectacolul tău preferat revine la Antena 1 cu un sezon mai TARE ca niciodată! X Factor e mai mult decât voce, iar jurații sunt mai mult decât jurați! Nu ne crede pe cuvânt, convinge-te singur, în această seară, de la 20:30

Spectacolul tău preferat revine la Antena 1 cu un sezon mai TARE ca niciodată! X Factor e mai mult decât voce, iar jurații sunt mai mult decât jurați! Nu ne crede pe cuvânt, convinge-te singur, în această seară, de la 20:30.

Și pentru că nu mai aveam răbdare, am zis să o rugăm pe Delia să ne transmită măcar puțin din nebunia frumoasă de la X Factor!!!

Data fiind experienta ta de la X Factor, cum i-ai ajutat pe noii jurați să se acomodeze la X Factor?

Ajutat e mult spus! Colegii mei juraţi au multă experienţă şi nu mă refer aici doar la muzică, ci şi la show-urile de televiziune. Eu doar le-am povestit în mare cum stau lucrurile la masa juriului X Factor şi i-am încurajat să aibă cât mai multă răbdare, să trăiască la maximum fiecare experienţă, pentru că este unică, şi să se bucure de fiecare concurent, aşa cum m-am bucurat şi eu de-a lungul timpului.

Şi-au intrat foarte repede „în pâine”, şi o să vedeţi asta în emisiune, începând din 19 septembrie. Sper că n-aveţi planuri pentru vineri seara, pentru că vă dau întâlnire negreşit în faţa televizoarelor. Să nu cumva să lipsiţi!

Prin ce este diferit al 4-lea sezon de ultimele doua?

X Factor e clar mai mult decât voce. Ca şi până acum, căutăm oameni talentaţi, creativi, oameni făcuţi pentru scenă şi pentru show, doar că acum vor conta mai mult şi celelalte elemente care fac scena să strălucească.

Partenerii mei de juriu sunt doi oameni diferiţi şi chiar dacă am pornit la drum cu inima uşor strânsă, ne-am împrietenit imediat şi nu a existat niciun moment de plictiseală la masa juriului.

Diseară, la 20:30, începe "X Factor"! Horia Brenciu spune tot ce trebuie să ştii despre cel mai tare show... VIDEO EXCLUSIV! Jurata Delia îşi dă "like" de pe telefonul lui Ştefan Bănică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x