Căutare Live

Asteptarile sunt mari, oboseala se resimte: o membra RED a lesinat la repetitii

Oboseala si stresul care apasa pe umerii concurentilor de la X Factor si-a spus cuvantul. Elena Gondos, roscata trupei RED a ajuns de la repetitii direct la spital si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

O membra RED a lesinat la repetitii

Din fericire, tanara nu a patit nimic grav, ci doar a suferit o cadere de calciu, din cauza acumularii de stres. Dupa ce a primit ingrijirile medicale necesare, Elena s-a intors in casa X Factor unde a fost intampinata cu afectiune de cele doua colege de trupa, Francesca si Oana.

Concurenta marturiseste ca, momentan, castigarea acestui concurs este cel mai important lucru pentru ea. Vrea sa ajunga cat mai departe, indiferent cat efort si stres presupune acest lucru.

Vezi momentul la Xtra Factor, pe Antena 2!

Intamplarea a fost un episod trecator, astfel ca telespectatorii o vor putea vedea si vota duminica pe Elena, impreuna cu cele doua colege.

Nu ratati gala live de maine, 18 noiembrie, de la 20.30! Tema acestei editii: demarcatia fina dintre iubire si ura. Alaturi de concurenti, pe scena X Factor va veni si Loreen, castigatoarea Eurovision 2012!

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... Vezi acum, LiveVideo, a doua Gala X Factor!...
Ultimele știri