Antena Căutare

Atentiune, abdomenele la control!

Sunt frumusei si se tin cu abdomenul...subtire. Dar X Factor nu e un concurs de fitness, asa ca trioul de...fotomodele pleaca acasa

Sunt frumusei si se tin cu abdomenul...subtire. Dar X Factor nu e un concurs de fitness, asa ca trioul de...fotomodele pleaca acasa!

Daca X Factor s-ar fi tinut intr-o sala de forta, eroii nostri erau campioni. Primul apare Cristi Florea, din Craiova. Delia maraie, incerca toate meseriile din lume, care, in opinia ei, i s-ar potrivi muschiulosului, dar n-o nimereste...Cand incepe sa cante, Cheloo se pune pe cascat. Michael Bubble nu e pentru oricine. Primeste trei de "NU". "Ai fi fost bun pentru show", zice Delia.

Pana sa vina urmatorul pretendent, Cheloo arunca una tare: "Nimeni nu banuieste ce abdomen se ascunde sub burta mea!" Si apare Alin Cindea.

Are picioare de fotbalist, canta ca unul care fugareste mingea. Ataca Oasis, piesa e grea. Bittman e suparat. "Parca esti in galerie, asa lungesti cuvintele! Pe ei, pe mama lorrr!". Nici el nu merge mai departe.

A treia incercare! Marius Miron. Lucreaza in modeling. "Am debutat in chiloti, adica la prima mea defilare pe catwalk am fost in lenjerie intima!" Mingea e prea sus, la fileu, ca raperul sa rateze. "Noi, de obicei, dam chilotii jos, nu-i purtam!", zice Cheloo. Nici James Blunt n-are trecere.

Poate pe coperta "Men's Health" sa aiba mai mare cautare. Toti trei!

Miruna abia si-a facut buletinul, iar Cheloo e mandru. Ca stie sa vorbeasca cu copiii... Signorina Delia si Andrei Colta canta la patru maini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x