Antena Căutare

Au lăsat corul Bisericii pentru scena de la X Factor! Trupa Maria ascunde o poveste de viață impresionantă și patru voci DIVINE!

Ana, Gavril, Elisabeta și Ioan sunt patru frați simpatici, care visează să își formeze o trupă. Chiar dacă obișnuiesc să cânte în corul Bisericii, la Evanghelie, aceștia nu au fost împiedicați de tatăl preot să se bucure și de alte genuri de muzică

Ana, Gavril, Elisabeta și Ioan sunt patru frați simpatici, care visează să își formeze o trupă. Chiar dacă obișnuiesc să cânte în corul Bisericii, la Evanghelie, aceștia nu au fost împiedicați de tatăl preot să se bucure și de alte genuri de muzică.

Numele trupei a venit ca un omagiu adus surorii lor mai mari, Maria, care s-a stins în urma unui accident, pe când avea 11 ani, după ce a fost fulgerată. Povestea lor de viață i-a impresionat pe jurați, dar cea mai mare bucurie a venit în momentul în care au aflat că vor cânta pe voci "Deci, cântați pe voci?! De-abia așteptam să aud așa ceva!", a exclamat Ștefan.

Piesa, una extrem de jucăușă, A Wimba Way, a sunat EXCEPȚIONAL cântată pe patru voci. Aproape de nicăieri, Ana și-a scos în evidență vocea de soprană, iar jurați au rămas efectiv cu gura căscată. Prestația celor patru a fost DIVINĂ!

Publicul și jurații au aplaudat în picioare la finalul piesei. "Toți aveți gena asta, știți să cântați! Sunteți bucuria lui Dumnezeu!" le-a mărturisit impresionat Horia.

"Bravo, măi copii! A fost o surpriză!", este și părerea Deliei. "Sunteți cel mai bun grup pe care l-am văzut anul acesta! BRAVO!" confirmă și Ștefan.

Trupa Maria primește evident TREI DE DA, cu cea mai mare bucurie din partea juraților!

„Ești casnica cu cea mai frumoasă voce din România!" Sidonia Prodan, o mămică cu un glas ce ți-ai dori să te adoarm... S-a apucat de muzică datorită lui Ștefan Bănică, iar acum a cântat pe aceeași scenă cu el! Amir, talentul pe care toți î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x