Căutare Live

Băiatul care a smuls lacrimi cu povestea sa de viaţă, un talent pur! Anton Joseph Banaghan de la X Factor a cucerit-o până şi pe Cheryl Cole: "Este minunat ce ai făcut pe scenă"

Pentru Anton Joseph Banaghan, participarea la ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul.

Pentru Anton Joseph Banaghan, participarea la ”X Factor” nu a însemnat doar curajul de a urca pe o scenă, ci și de a-și înfrunta tot trecutul.

Anton s-a născut la Suceava, în urmă cu 23 de ani, iar primii ani i-a petrecut într-un orfelinat din Iași, după ce mama sa l-a abandonat în spital. O a doua șansă i s-a oferit abia la vârsta de trei ani, când au fost gata procedurile de adopție internațională şi a început o nouă viață în Irlanda, alături de părinții săi adoptivi.

”Lor li s-a spus că nu pot avea copii, iar în anii 1990 o adopție dura câțiva ani. În timp ce ei începuseră demersurile, s-a născut și sora mea... Cred că acest lucru a schimbat ceva pentru ei. Pe la 12 ani mi s-a spus să plec de acasă, iar de atunci am trăit în case de copii”, povestește Anton.

Dar viaţa i-a oferit ceva ce nu îi mai poate lua nimeni niciodată: o voce excepţională. În urmă cu doi ani, tânărul participa la X Factor Marea Britanie unde îi cucerea definitiv pe juraţi.

“Doar cu un munte de talent puteai să faci asta pe scenă. Ai transmis atât de mult...”, i-a spus Cheryl Cole.

Magnifico! Moment cu piele de găină pe scena X Factor UK. Saara şi Adam Lambert, duet de senzaţie pe piesa "Bohemia... Geanina are cu ce se Mândr(escu). A venit la X Factor pentru că în trecut educatoarea sa i-a spus că ar avea voce...
Ultimele știri