Antena Căutare

Batjocorită la școală, apreciată la X Factor! Xenia Chitoroagă, o voce de înger care vă lasă fără cuvinte!

Este o puștoaică inocentă și sensibilă, care la 14 ani a trecut și prin momente grele. Deși abia se bucură de primii ani de liceu, Xenia a avut experiențe crunte în școală

Este o puștoaică inocentă și sensibilă, care la 14 ani a trecut și prin momente grele. Deși abia se bucură de primii ani de liceu, Xenia a avut experiențe crunte în școală. Batjocorită de băieții din clasă și trădată de cei mai buni prieteni, tânăra s-a refugiat în muzică.

A visat să vină în București, la X Factor, pentru că în Moldova nu există show-uri atât de importante precum cele din România. Cu zâmbetul pe buze și mult entuziasm, Xenia pășește pe scenă pentru a interpreta piesa lui Leonard Cohen - Hallelujah.

Brusc, fetița aparent băiețoasă scoate la iveală o voce de înger, caldă și cristalină. Prestația a emoționat o sală întregă și a cucerit juriul.

"Sunt cea mai fericită adolescentă!" a mărturisit tânăra imediat după finalul piesei.

"Ești foarte bună! De-asta sunt colegii invidioși! Cred că aparții în totalitate acestui loc" a felicitat-o Delia, în timp ce Bănică i-a mărturisit "A fost fantastic! Cristal, lumină în ochi și cel mai important ai fost tu, la vârsta ta!". Ambii au bucurat-o cu doi de DA, însă juratul ghiduș, Brenciu, a ținut-o puțin pe jar până să-l ofere și pe cel de-al treilea.

The Twins, nepoatele părintelui Galeriu, binecuvântate cu tinerețe fără bătrânețe! Ruxy şi Betty formează GRUPUL IDEAL!... Paul Bătinaș, un DJ cu suflet mare! Concurentul care a fermecat publicul și juriul are factorul X!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x