Antena Căutare

BB: Botnaru si Bolton!

Dima se mandreste pe pagina lui de facebook cu fotografia in care apare, cu ochii stralucind de bucurie si un zambet pe masura, alaturi de celebrul cantaret MICHAEL BOLTON

BB: Botnaru si Bolton!
Fotografia "Boltnaru"

Dima se mandreste pe pagina lui de facebook cu fotografia in care apare, cu ochii stralucind de bucurie si un zambet pe masura, alaturi de celebrul cantaret MICHAEL BOLTON. Norocosul Botnaru a avut sansa sa-l intalneasca personal pe faimosul Bolton, dupa concertul extraordinar sustinut de acesta la Sala Palatului.

Aspirant la faima americanului, tanarul de 22 de ani si-a luat inima-n dinti si s-a inscris la X Factor. Sa aiba si el parte de un public numeros si galagios, asa cum a declarat ca isi doreste. Doar nu-i mai breaz Bolton ca Botnaru!

La auditii s-a prezentat ca la carte: ferchezuit, coafat, cu vocea la el. Elementul cheie din vestimentatia lui a fost sacoul gri, care poate fi remarcat si in poza cu idolul sau. Un adevarat talisman ce i-a adus DA-urile mult ravnite, dupa ce a interpretat melodia “When a man loves a woman”, cu care a ridicat o sala intreaga in picioare.

Puteti urmari activitatea lui Dumitru pe pagina oficiala de facebook a acestuia: Dima Official 

GALERIE FOTO: Roxana, fata care te poate lua in spatiu. Locativ. Decomandat... Duminica aceasta, la X Factor: Juratul Dan Bittman isi iese din fire si Delia ia pulsul unui concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x