Antena Căutare

“Bisericaru’, lasa TV-ul si breakdance-ul! Daca vrei sa faci rap, citeste!”

In fiecare duminica, la X Factor, juratii dau cate o lectie concurentilor. De data aceasta, a fost randul lui Cheloo. Din multimea de rapperi care au venit sa il impresioneze pe jurat, s-a ridicat si Bisericaru Cosmin Ionut.

Galerie
WOW! Asta da demonstratie de breakdance

In fiecare duminica, la X Factor, juratii dau cate o lectie concurentilor. De data aceasta, a fost randul lui Cheloo. Din multimea de rapperi care au venit sa il impresioneze pe jurat, s-a ridicat si Bisericaru Cosmin Ionut. E din Bals si are 19 ani si gandul numai la biserica nu ii fuge. Aminteste de un Harry Potter adolescent cu parul ravasit si ochi mari verzi . Asculta hip-hop si e un impatimit al sporturilor urbane. E baiat bun; isi iubeste sora la nebunie, o pustoaica de 14 ani, si simte ca alaturi de ea face o echipa.

Nici nu intra bine pe scena ca juratul Cheloo il ia la rost, ca un mentor: “Ai luat BAC-ul?”- “Mnu” vine raspunsul baiatului. Nici el nu stie de ce, dar poate are legatura cu faptul ca nu isi mai aminteste ultima carte citita, doar prima - “Capra cu trei iezi”.

Bisericaru are pasiuni mai “actuale”: BMX, breakdance, hip-hop, role agresive. La X Factor, a venit cu versuri proprii. Incepe sa cante despre visuri zdrobite si ambitie si e suficient sa ii smulga lacrimi surorii. Mai greu este sa le smulgi lacrimi juratilor.

Intr-adevar, publicul ii tine isonul lui Cosmin, in schimb Cheloo isi acopera ochii. Atat de groaznic sa fi fost?! Nu, juratul il asigura pe tanar ca a fost o auditie buna si poate tocmai de aceea se decide sa ii dea o lectie. Despre rap si carti:

“Indemnuri firave, lipsite de substanta. Nu o sa mergi prea departe daca nu citesti. Cititul dezvolta imaginatia, TV-ul si breakdance-ul, nu. Ori dansezi, ori faci rap. Iar cei care fac rap ajung la inima si minte”, tuna Cheloo.

Pustiul mai are de invatat; deocamdata scapa cu un avertisment – daca se apuca de citit si reflecta asupra versurilor, are sanse mai incolo; altfel…

Votul afirmativ al lui Cheloo e urmat de inca doi de “DA de la jurati. Bisericaru merge in bootcamp! (cu cartile la el)

Patru fete cucuiete, frumusele si satisfacute. De Cheloo!... Juratii X Factor prevestesc viitorul: "Vei fi o vedeta mare, cu toate defectele unei vedete mari!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x