Antena Căutare

Bonnie Tyler, cea mai buna voce feminina din toate timpurile, incinge, sambata, scena la X Factor!

Faimoasa in intreaga lumea, Bonnie este cea care a dat drumul, acum 30 de ani, la "Total Eclipse of the Heart", o capodopera. Pentru toti ceilalti, exista Inna.

Bonnie Tyler, cea mai buna voce feminina din toate timpurile, incinge, sambata, scena la X Factor!
Bonnie Tyler vine SAMBATA seara pe scena X Factor

Plecata la drum din Tara Galilor, Bonnie Tyler asculta, de mica, Janis Joplin si Tina Turner. Mama sa, pasionata de muzica, a indreptat-o catre opera, dar Bonnie n-a vrut sa auda. La 19 ani a participat la un concurs de "tinere talente", pe care l-a castigat si care i-a adus un premiu, simbolic, de o lira sterlina. Dupa ce s-a casatorit cu Robert Sullivan, un agent imobiliar, Bonnie a fost auzita de un producator muzical, care a propus-o pentru o casa de discuri. "It's a Heartache", primul ei single (1977) a devenit hit atat in Europa cat si in America de Nord.

Imediat dupa aceea a fost diagnosticata cu noduli pe corzile vocale. A fost operata cu succes, dar a primit interdictia de a vorbit sase saptamani. In aceasta perioada, la un moment dat, a cedat. A tipat de furie ca nu poate glasui! Si-a dat seama ca a gresit, dar era prea tarziu. Corzile ii fusesera afectate. S-a gandit, in prima faza, ca a sa cariera e ruinata, dar, din contra, casele de discuri au inceput sa se bata pe ea si pe vocea ei.

In primavara lui 1983, arunca pe piata "Total Eclipse of the Heart". O capodopera. Ajunge numarul unu in toate topurile cu staif. Melodia se transforma intr-un fenomen nemaintalnit in Anglia de pe vremea "Beatlemania". Nu se opreste aici. Continua sa scoata piese de calitate. Lucreaza cu Dieter Bohlen, maestrul de la Modern Talking. Concertele sunt bine primite. Nu face pauza, lucreaza la coloane sonore pentru filme cunoscute .Pe 13 februarie 2012, scoate un nou album, semn ca ramane in actualitate, ca muzica sa continua sa placa.

Sambata seara, la Galele X Factor, Romania va avea, din nou, privilegiul de a asculta cea mai buna voce feminina.

Xtra Factor: "ca un liliac intre lebede". Dansatoarele ca sirenele - vrajesc fara drept de apel... START Gala 5: Sosia lui MJ, Craig Harrison, a inceput show-ul cu "BAD", melodia idolului sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x