Antena Căutare

Burlacii să fie pe fază, cântă senzualele rockerițe Tea Rock! Răzvan și Dani și-au rezervat loc în primul rând

Diandra și Dunia au venit la X Factor tocmai din Italia, în formula „Tea Rock”, pentru a cuceri juriul, dar mai ales juratul numărul 4 – PUBLICUL!

Diandra și Dunia au venit la X Factor tocmai din Italia, în formula „Tea Rock”, pentru a cuceri juriul, dar mai ales juratul numărul 4 – PUBLICUL!

Ce se cheamă că ai atunci când:

- vii de la Roma la București,

- ești plină de tatuaje,

- nu știi limba și te înscrii la cel mai mare talent-show?

Curaj. Și încredere în sine. Și poate o doză de nebunie. De ultima ne dădeam seama încă de la primul tatuaj.

Scurt pe doi: audiență în delir, Răzvan și pe Dani așezați moț în primul rând pentru „a le vedea mai bine”. 19 tatuaje :).

Diandra și Dunia. Tea Rock. Misiune simplă: să cucerească publicul. Pur și simplu vor să vadă: au sau nu chimie, lipici, forță, prezență.

Umerii goi, una blondă, cealaltă brunetă - confirmând clișeele eterne ale senzualității femeilor din peninsulă, "urmașele" Sofiei Loren - trupa „Tea Rock” atacă publicul cu Take a piece of my heart. Janis Joplin. Și uite așa au spart clișeul. Fetele sunt super-eroine. Iar dacă le-am pune o capă suntem siguri că ar da din inima lor mare - chiar și din cea tatuată, toate bucățile văzute și nevăzute. Iar Răzvan și Dani ar fi tot în rândul întâi aclamând...ca la Janis.

Dar dincolo de chimia spumoasă cu juriul, tatuajele, o călătorie din Roma la București, testul suprem - ai sau nu factor x, nu poate fi sărit. Istoriei de 48 de ani a cântecului i s-a mai adăugat încă o bucată. Aceea în care Ștefan Bănică Jr. a oferit Duniei și Diandrei scaunul lui de rock star!

Aceasta este istoria unui DA din trei bucăți. Iar pe când inima lor se sparge, votul celui mai mare juriu din România se adună!

Horia i-a prezis că va fi câștigătoarea acestui an! Prestația Anastasiei Ursu vă va lăsa și pe voi muți de uimire!... Sărbătoare după X Factor în stilul lui Horia Brenciu! Juratul împreună cu Răzvan și Dani, bătaie cu găleți cu apă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x