Antena Căutare

Carla’s Dreams și-a ales concurentele pentru Duelurile „X Factor”

Voci feminine la superlativ. Așa s-ar putea rezuma ediția „X Factor” de aseară, în care pe scena show-ului au evoluat cele 10 concurente din grupa lui Carla’s Dreams – fetele.

Voci feminine la superlativ. Așa s-ar putea rezuma ediția „X Factor” de aseară, în care pe scena show-ului au evoluat cele 10 concurente din grupa lui Carla’s Dreams – fetele.

Frumoase, talentate, cu atitudine, dar și emoții, fetele au oferit un real spectacol vineri seara la Antena 1, care l-a făcut pe Horia Brenciu să exclame: „E una dintre cele mai bune grupe de anul ăsta de la X Factor!”.

Puternice, explozive, seducătoare, jucăușe sau copilăroase, cele 10 fete s-au pregătit îndelung pentru Bootcamp pentru a-și convinge mentorul că merită să meargă mai departe. La finalul serii, după decizii neașteptate, Carla’s Dreams a anunțat numele celor 4 cu care merge mai departe: Olga Verbițchi se va duela cu Miruna Pânzaru, iar Izabela Simion cu italianca Enrica Tara. Ele sunt cele patru care au încheiat seara la „X Factor” cu zâmbetul pe buze și bucuria că sunt cu un pas mai aproape de Galele LIVE.

Pentru basarabeanca Olga Verbițchi seara a fost de-a dreptul copleșitoare. Nu numai că a intrat ultima pe scenă, dar la finalul momentul ei Carla’s Dreams i-a spus că va rămâne în concurs și că pentru ea trebuie să elimine pe cineva. Iar cea eliminată a fost Anastasia, cea mai bună prietenă a ei din concurs.

Cu lacrimi în ochi, puștoaica de 14 ani care a electrizat cu vocea ei pe toți s-a așezat pe mult visatul scaun și aproape că nu a mai avut nicio reacție: nu știa dacă să se bucure pentru ea sau să plângă pentru prietena ei.

Miruna Pânzaru a fost cea care, odată așezată pe scaun, nu s-a mai ridicat toată seara. E clar că mentorul ei o apreciază și are încredere în capacitățile ei vocale, pentru care a fost lăudată de toți jurații. Sigură pe sine, și Izabela Simion a făcut impresie bună, iar Delia a ținut să precizeze despre ea că e cea mai puternică din această grupă, cea mai matură și cu potențial. Italianca Enrica Tara, finalist anul trecut la X Factor Italia, a fost susținută printr-un mesaj video de încurajare chiar de Skunk Anansie, mentorul ei de atunci, iar momentul ei de aseară l-a convins pe Carla’s Dreams să o păstreze.

Bootcampul „X Factor” continuă la Antena 1 în porție dublă. Astfel, miercuri, 30 noiembrie, pe scena show-ului va urca grupa Deliei – băieții, iar vineri, 2 decembrie, au loc Duelurile.

Ultima, dar nu cea din urmă! Olga ne oferă un final de ediţie excepţional. "Take Me to Church" se aude superb ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x