Antena Căutare

Cartea Junglei, la X Factor: căprioare, păuni, lupi și lei

În timpuri legendare, se spunea că fiecare om are spiritul unui animal... de ce nu ar avea și fiecare jurat un echivalent în jungla urbană?

În timpuri legendare, se spunea că fiecare om are spiritul unui animal... de ce nu ar avea și fiecare jurat un echivalent în jungla urbană?

Pe lângă voce, carismă și mișcare scenică, la X Factor se mai caută ceva: spontaneitate. Pentru a testa reacțiile concurenților când trec printr-o situație neprevăzută, jurații le-au cerut tinerilor să îi descrie folosind un animal din Cartea Junglei.

Așa a ajuns Bittman asemănat cu o broască țestoasă „pentru că muzica și prezența lui va dăinui în timp”, Delia cu un păun „foarte maiestuos, foarte elegant” iar Cheloo, fie cu Regele Junglei, fie cu un crocodil. Juratul nici nu s-a obosit să îl contrazică pe concurent: „E clar! am picioarele scurte și gura mare”.

Ramona aduce romantismul pe scena X Factor: ,,Tu mă vezi mai frumoasă decât ştiu eu”... Jocurile continuă: Turturica glăsuieşte, lupul alpha, calul şi felina o pun pe fugă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x