Antena Căutare

Ce face Ilona Brezoianu atunci când e prea mult de muncă. Reacția ei este de milioane

Ilona Brezoianu a continuat în ediția 11 a X Factor lucrul în echipa de producție a emisiunii. Vedeta a lucrat cot la cot cu băieții din departamentul tehnic.

Ce face Ilona Brezoianu atunci când e prea mult de muncă
Ilona Brezoianu a continuat în ediția 11 a X Factor lucrul în echipa de producție a emisiunii. Vedeta a lucrat cot la cot cu băieții din departamentul tehnic. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

După ce a mers cu o mașină de transport, a cărat mâncarea, a avut grijă ca fiecare membru din echipă să-și primească masa de prânz, a mers după concurenți la hotel, Ilona a obosit.

În microbuz, Ilona a avut grijă ca concurenții să cunoască cât mai bine principalele atracții din București. În spirit de glumă, așa cum face mereu, Ilona și-a dus la bun sfârșit toate sarcinile pe care le-a avut de îndeplinit.

"Mă fac că am treabă. Eu nu mai fac fructele alea."

Ziua a trecut cu bune și cu rele. Ilona a mai discutat cu concurenții, a discutat cu cei din public, a făcut vocalize alături de participanți, iar totul a mers ca la carte.

Ilona Brezoianu, cea mai bună "prezentatoare" de la X Factor. Face senzație în culise și dansează pe melodiile concurenților

Actrița a jucat și tenis de picior și s-a descurcat de minune. Relaxarea a venit după o zi lungă de muncă, iar aceasta a fost mulțumită de ce se întâmplă în culisele emisiunii.


Află mai multe din materialul video de mai jos:

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Delia adună concurenți din toate colțurile lumii în grupa sa de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x