Antena Căutare

Ce “maravigliosa creatura”! Elena de Salve, italianca hotărâtă care i-a cucerit pe români

Elena de Salve are 38 ani şi a venit la "X Factor" tocmai din Italia, pentru a-şi îndeplini visul. Cântă de când era doar un copil şi mărturiseşte că iubeşte muzica rock a anilor ’70-‘80.

Elena de Salve are 38 ani şi a venit la "X Factor" tocmai din Italia, pentru a-şi îndeplini visul. Cântă de când era doar un copil şi mărturiseşte că iubeşte muzica rock a anilor ’70-‘80.

“În 1995 am făcut prima serată şi, de atunci, nu m-am mai oprit. A fost un an aparte pentru că tatăl meu s-a îmbolnăvit şi a intrat în spital. Mi-a spus să nu cânt până nu iese din spital, dar am decis să mă înscriu la un concurs şi s-a supărat. Starea lui s-a înrăutăţit şi nu a mai ieşit. Nu am avut ocazia să îmi cer scuze şi, de atunci, a devenit o luptă proprie”, povesteşte tânără, pregătită să dea tot ce-i mai bun pe scenă, în faţa juraţilor.

A colaborat cu mai mulţi artişti faimoşi din Italia, însă îşi doreşte mai mullt. Vrea să călătorească, să scoată discuri şi să trăiască din muzică mai bine. Iar pentru asta luptă din răsputeri.

Aşa că, în această seară, a decis să-şi încerce norocul la X Factor România cu piesa “Whola Lotta Love”, de la Led Zeppelin. Însă, la insistenţa lui Ştefan Bănica, a interpretate şi o piesa în italiană, de la Giana Nanini, “Maravigliosa Creatura”.

“Eşti minunată!”, a fost reacţia Deliei. Însă nu toţi juraţii au fost de accord. “Eu nu am simţit nimic”, a fost părerea lui Carla’s Dreams, însoţită de un NU, urmat de trei de DA din partea celorlalţi colegi ai săi.

Aşa că Elena de Salve are trei de DA!

„Ai o nebunie frumoasă!” Casian Dohanov, un “roacker” asumat. “Surprinzător! Mama este profesoară de religie“... Nobil Band, din nou pe scena de la "X Factor"! Au adus bucurie în sufletul lui Horia Brenciu şi au smuls ropot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x