Antena Căutare

Ce moment! Nici că puteau alege mai bine. Îndrăgostiţii italieni din trupa Daudia au cântat "All Of Me": "Sunteţi cel mai frumos cuplu pe care l-am văzut vreodată pe scena"

Italienii Davide Maiale și Claudia Pasquariello formează un cuplu de un an atât pe scenă, ca trupa Daudia, cât și în viața privată. 

Italienii Davide Maiale și Claudia Pasquariello formează un cuplu de un an atât pe scenă, ca trupa Daudia, cât și în viața privată.

Cei doi se completează unul pe celălalt și au reușit să transmită o energie bună pe scenă, așa că au trecut de audiții fără prea mari emoții și au ajuns direct în Bootcamp.

"Am fost buni, se pare, în audiţii şi iată-ne aici. Ne bucurăm că juraţii ne-au fost alături şi că ne-au sprijinit. Ne dorim foarte mult să ne cumpărăm o casă şi să ne mutăm împreună. Desigur, vrem să ne facem şi o familie", spun cei doi îndrăgostiţi.

Dar mai întâi au de trecut de Bootcamp, nu-i aşa? "Suntem foarte emoţionaţi şi o să încercăm să dăm tot ce avem mai bun în această seară". Au ales melodia "All of Me" de la John Legend.

"Sunteţi cel mai frumos cuplu pe care l-am văzut vreodată pe scenă, mi-a plăcut mult", spune Delia. Şi Carla's Dreams a fost impresionat de acest moment, aşa că îi trimite să ia loc pe scaun.

Sunt patru, diferiţi şi cu emoţii enorme! Trupa 18.27, moment surprinzător: “Nebunu', Timidu', Rapperu' şi Combinatoru',... Energie cât cuprinde, culori nebune şi voci extraordinare! Trupa Random îi dă pe spate pe juraţii X Factor: "Sunteţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x