Antena Căutare

Ce (ne) dorește Ioan Man de 1 decembrie

Ioan Man nu a rămas indiferent de 1 decembrie. Fostul concurent X Factor și învățăcel al lui Cheloo a încercat să-i contagieze și pe amicii săi virtuali cu optimismul său de Ziua României. O parte dintre sfaturile sale vă vor pune pe gânduri:

Ce (ne) dorește Ioan Man de 1 decembrie
| Facebook

Ioan Man nu a rămas indiferent de 1 decembrie. Fostul concurent X Factor și învățăcel al lui Cheloo a încercat să-i contagieze și pe amicii săi virtuali cu optimismul său de Ziua României. O parte dintre sfaturile sale vă vor pune pe gânduri:

„Sloganul meu de suflet e Wake up Romania.Nu stiu si nu prea ma priveste pe mine cati dintre voi o sa bage la cap ceea ce vor citii in randurile urmatoare. Scriu aici nu pentru a va tine predici, sau morala, scriu pentru ca asa am simtit eu, sa impartasesc cu voi franturi din gandurile mele, sa-mi destainui o parte din sufletul meu. Demulte ori trec pe strada si simt in jurul meu, fete obosite, oameni grabiti, lume stresata incruntata si inbufnata. Oameni care au uitat sa-si traiasca clipa si viata.

Dragi prieteni. Viata-i si asa scurta si plina de tot felul de aiureli. Haideti sa nu o mai aiurim si noi sa o incarcam cu probleme si negativisme. Incercati de exemplu intr-o zi insorita sa priviti soarele ca si cum ati privii pe cineva drag in ochi si sa zambiti. Sa oferiti o imbratisare interlocutorului vostru de pe strada, din autobuz, tramvai sau din jurul vostru.Sa fim mai toleranti cu noi insine si cu ceilalti. Traim intr-o lume in care principiile morale sunt egoismul, bogatia si luxul.Traim dupa ideile teapa, inselatorie si smecherii.Ne-am transformat in niste roboti preocupati de cat sa traim si cum sa avem cat mai mult, inloc sa fim preocupati de cum sa traim frumos linistiti, precum copiii. Stiu ca e greu si dificil si ca poate dupa ce veti citii toate astea o sa ziceti ca nu am chiar toate tiglele pe casa, sau ca sunt un visator.Totusi, tind sa sper ca e posibil.

Daca as fi un magician, as transforma totul intr-o lume colorata, unita si razacioasa. Intr-o lume muzicala, dansanta si petrecareata. Intr-o lume cu oameni care isi dau mana pe strada, care se imbratiseaza, care isi invita prietenii la o cafea, fara sa se gandeasca ca maine vor incepe o noua zi la fel de plictisitoare, la fel de rutiniera si banala.Sa transform banalul in frumos si frumosul in deosebit.Ia un loc trage aer in piept, ia un loc langa mine te-astept, si priveste putin cu alti ochi lumea-ncare traim.Si dupa toate astea, dupa ce cred ca intr-o zi de 1 decembrie, chiar daca e iarna vreau sa va trimit multe multe curcubee imaginare catre sufletele voastre, dupa ce v-am scris ce am simtit, gandit si imbinat in cateva fraze a muzicale, vreau sa va multumesc tuturor ca existati, vreau sa va spu tuturor ca va iubesc, indiferent de natie, culoarea pielii, inclinatii sexuale, sau religie. Mai pe scurt...LA MULTI ANI ROMANIA.Al vostru, Ioan Man.P.S. Nu uitati zambiti maine poate fi mai bine.Wake up Romania”!

Florin Ristei are un ajutor: pisica X Factor... Alexandrina de la November, cover la fel de bun ca originalul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x