Ce nebunie pe final de seară... Scena X Factor s-a transformat într-un carusel al schimbărilor! Salvatore Pierluca rămâne în echipă, dar bucuria are un preț!

Salvatore Pierluca, tânărul de 23 de ani din Italia, care a ajuns în România datorită unui bănuț românesc găsit întâmplător în buzunar, a mărturisit de la început că se simte norocos. Cum semnele l-au îndrumat până aici, italianul îndrăznește să viseze chiar și mai departe. ”Cred că a fost destinul care m-a adus aici. Pentru mine, <X Factor> e o provocare, o ocazie care m-ar putea ajuta să îmi găsesc adevărata meserie, așa că aș vrea să ajung până în finală”, a povestit tânărul, care a mai făcut un pas în drumul său către finală, ajungând în Bootcamp.

Și pentru că el rămăsese singura speranță a Italiei în echipa lui Ștefan Bănică, Salvatore a reușit să se salveze și să continue cursa pentru marele premiu. Rockstarul din juriu alege să-l păstreze după un moment impresionant, însă regulamentul e clar. Doar patru dintre băieți pot merge mai departe, iar pentru asta e nevoie de o nouă înlocuire.

Ultimele știri