Antena Căutare

Cei mai buni dintre toţi! Iată concurenţii care ajung în Galele Live X Factor 2015

S-au concentrat, au luptat şi au reuşit să îşi câştige locul în Galele Live X Factor 2015! Dintre mii de concurenţi înscrişi la preselecţii, ei sunt cei mai buni.

GRUPA SUB 20 DE ANI - mentor ŞTEFAN BĂNICĂ:

Florin Răduţă

Florin Răduţă

Talentul incontestabil, timbrul foarte special şi încrederea în propriile forţe l-au ajutat pe Florin Răduţă să ajungă în inimile tuturor. Deşi nu a studiat nici măcar o oră de canto, ştie să profite din plin de calităţile vocale pe care le-a primit de la Dumnezeu.

Erika Isac

Erika Isac

Are 15 ani şi muuuult tupeu! Erika ştie exact ce vrea, e conştientă că are cu ce, aşa că nimic nu îi poate sta în cale. A dovedit toate aceste lucruri de fiecare dată când a apărut pe scena X Factor.

Endy Glikman

Endy Glikman

El e omul cu vocea de "nisip"! Aşa i-a spus Delia după ce l-a auzit pentru prima dată în audiţii. De ce? La doar 16 ani, Endy se poate lăuda cu un timbru deosebit. Profund, grav, pe care nu ai cum să nu îl iubeşti...

GRUPA PESTE 20 DE ANI - mentor DELIA:

Anastasia Ursu


Anastasia Ursu

Atunci când se află pe scenă, se simte ca peştele în apă şi ştie să se "joace" cu emoţiile publicului. Anastasia, o superbă moldoveancă de 28 de ani, a cucerit juriul din prima clipă cu energia şi originalitatea de care dă dovadă.

Andrei Ioniţă

Andrei Ioniţă

În cazul lui, lucrurile sunt foarte clare. Cântă cu inima deschisă, îşi pune toate sentimentele şi gândurile în versuri şi fascinează oamenii prin simplitatea lui. Se pare că celebra cuşmă cu care a venit la audiţii i-a purtat noroc!

Alex Vasilache

Alex Vasilache

Are o experienţă impresionantă în muzica românească alături de trupa "Jukebox", dar nu a mai cântat niciodată singur pe scenă. Cu toate astea, Alex a convins-o pe Delia că merită să îi acorde şansa de a ajunge în Galele Live.

GRUPURILE - mentor Horia Brenciu:

Bravissimo

Bravissimo

Cei nouă magnifici veniţi din Republica Moldova şi-au propus să ne uimească de fiecare dată şi au reuşit! Vocile impecabile şi costumele impresionante au fost ingredientele unui moment unic pe scena X Factor.

B 52

Trupa B 52

Coregrafie pregătită cu atenţie, melodii alese pe sprânceană şi trei voci extrem de bune. Pe scurt, aşa poate să fie descrisă trupa B 52. Andra, Vlad şi Tudor se potrivesc de minune!

Tomato (Thomas şi Amato)

Thomas şi Amato

Sunt tare simpatici, arată foarte bine şi au dat dovadă de seriozitate şi mult talent. Italienii Thomas şi Amato fac parte din grupul "Tomato" şi ne arată faptul că pasiunea pentru muzică nu ţine cont de graniţe!

Au transformat duelul într-un SPECTACOL! Brain Band și Bravissimo au uimit cu prestația lor!... S-au ales cei nouă concurenți care intră în Galele Live X Factor! Vineri, 18 decembrie, de la 20.30, începe spectacolul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x