Antena Căutare

Cel mai greu duel! "Suntem ca tortul cu ciocolată şi slănina cu ceapă". Ad Libitum vs. Flashback, un moment de senzaţie!

Îmbrăcaţi la patru ace, în costume elegante, impozanți și cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța sunt cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum. 

Îmbrăcaţi la patru ace, în costume elegante, impozanți și cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța sunt cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum.

Pentru bootcamp, trupa a ales piesa “That’s Amore” iar interpretarea este excepţională! Varianta îi uimeşte pe juraţi, mai ales pe Carla's Dreams. Ajunşi la dueluri, cei patru concurenţi recunosc că nu se aşteptau să ajungă până aici. "E greu să ne compari cu cei de la Flashback. Suntem foarte diferiţi, ca tortul cu ciocolată şi slănina cu ceapă sau că sarea şi zahărul".

Pentru duel, trupa Ad Libitum a ales piesa "Nunta" de la Phoenix, uimind atât publicul, cât şi juraţii cu o variantă puternică.

"Nu aveţi nevoie de prea multe lecţii, cantaţi de mult timp, talent aveţi, ştiţi ce aveţi de făcut, vă cunoaşteţi, dar trebuie să fiţi restructuraţi", le spune Carla's.

Trupa Flashback este formată din trei concurenți care au mai fost pe scena ”X Factor”. Unul dintre ei este Ștefan Condrea, care a revenit la ”X Factor” după ce în urmă cu trei ani a ajuns chiar până în galele live alături de o altă concurentă. Ceilalţi doi sunt Max Fall şi Danil Murzac.

De această dată însă, Ștefan s-a reinventat și, pe lângă calitățile sale vocale, a învățat să facă și beatbox așa că a pus în scenă un număr cu adevărat special în etapa audițiilor.

Condrea va face echipă alături de Danil Murzac, care a revenit anul acesta din Chișinău pentru a primi a doua oară încrederea juraților ”X Factor”.

Celor doi membri ai trupei Flashback li se alătură Max Fall, un alt artist cunoscut la Chișinău, dar și pe scena ”X Factor”, un jurist fără studii muzicale. Talentul este însă o moștenire primită de la mama sa, care în tinerețe a făcut muzică și actorie, iar reprezentația sa a dovedit că, uneori, acesta este suficient.

"Am mai trecut toţi prin faza asta. O să fie nişte emoţii, clar, dar speram că nu foarte mari. Ceea ce este interesant la noi este ca noi nu ştim note muzicale, cantam după ureche", povestesc cei trei înainte de momentul pregătit pentru Bootcamp - un colaj de zile mari, care l-a convins pe Carla's ca cei trei trebuie să ajungă la dueluri.

"Mi se pare că ei sunt favoriţii acestui sezon. Nu ne putem da seama de ce îşi doreşte Carla's Dreams, este foarte misterios", spun cei trei.

Grupul Flashback a ales pentru dueluri piesa "Numb" de la Jay-Z şi Linkin Park.

Cea mai grea misiune pentru Delia! Jurata X Factor şi-a ales fetele cu care va concura în Galele Live: “Nu vă aşteptaţi ... Carla’s Dreams şi-a ales trupele care vor concura în Galele Live! “A fost foarte greu să iau această decizie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x