Antena Căutare

Cele doua "G" din trupa The Twins n-au "marcat" si le-au dat dureri de cap juratilor

"Suntem The Twins si avem factorul X". Asa se avanta doua gemene, de numai 17 ani, in aventura celui mai tare concurs de descoperit talente din Romania

"Suntem The Twins si avem factorul X". Asa se avanta doua gemene, de numai 17 ani, in aventura celui mai tare concurs de descoperit talente din Romania.

Da, sunt gemene, chiar daca nu seamana mai deloc, nici fizic si cu atat mai putin la comportament. Una bruneta, alta roscata, se recomanda a fi cele mai bune surori, cele mai bune prietene, cu mici exceptii... cand s-au paruit, si-au rupt una alteia o mana si chiar un picior. Ei, nu e asa de grav, ca doar sangele apa nu se face, iar gipsul rezolva orice ruptura!

Oricum, cele doua vor sa arate ca sunt in stare nu doar sa arunce mingea la poarta din saritura, asa cum faceau la handbal, ci si sa fie sensibile si sa ofere balsam de suflet oamenilor, prin cantec.

Tocurile, cea mai dificila proba

Zis si facut. S-au imbracat la fel, si-au luat tocuri in picioare, cu toate ca nu prea le iese mersul de... domnisoara si uite-le in "teren". Ochiul feminin remarca asta din prima, iar Delia exclama: "Descaltarea, fetelor! Am incercat, dar nu pot sa ma abtin, nu aveti nicio treaba cu pantofii cu toc".

Gabriela si Georgiana Dobrin, cele doua "G", care alcatuiesc trupa The Twins, sunt increzatoare si spera sa uimeasca audienta cu piesa "Believe" a celebrei Cher.

Nu, nu, nu era tocmai ce ne doream sa auzim. Fals pana la capat. Juratii mai, mai ca isi pun mainile la urechi. "Aveti o locuinta spatioasa?", intreaba Bittman curios. Fetele raspund simplu: "Nu". "Daca aveati o casa mare, aveati norocul sa nu va auda nimeni", a completat juratul Bittman. "Locul vostru nu e aici, locul vostru e la handbal", a adaugat Cheloo.

Iar cireasa de pe tort a fost "pusa" de jurata Delia: "Ne-ati dat mari dureri de cap!". Tinerele au incercat sa se explice: "Am avut emotii", iar Delia completeaza: "Sigur din cauza emotiilor, ca altfel nu-mi explic de ce ne-ar durea capul".

Pe scurt si pe intelesul nostru: cele doua gemene au plecat in drumul lor si sigur vor incerca o cariera in handbal, ca macar atunci cand arunca la poarta nu deschid gura!

Concurentul cu meseria de concurent: "Romania Danseaza", "X Factor"..."Top Chef", venimmmm... Creatza de 14 ani pentru care juriul a fost "floare la ureche"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x