Antena Căutare

Cerul n-a fost niciodată mai frumos ca în noaptea asta. O „mamă eroină” și o voce fără cusur. Domanelor și domnilor, Loredana Anghelache!

Ediție de ediție Loredana Anghelache surprinde cu potențialul său nesfârșit. Concurenta din tabăra lui Horia Brenciu a fost din nou la înălțimea semifinalei și l-a făcut pe mentorul său să privească în picioare finalul momentului

Ediție de ediție Loredana Anghelache surprinde cu potențialul său nesfârșit. Concurenta din tabăra lui Horia Brenciu a fost din nou la înălțimea semifinalei și l-a făcut pe mentorul său să privească în picioare finalul momentului .

Cu o vestimentație ce le-a adus aminte juraților de Jenifer Lopez, dar cu o voce incredibilă, Loredana și-a încântat fanii, dar și restul telespectatorilor cu o piesă pe cât de emoționantă pe atât de bine pusă în scenă.

„Arată mai bine ca niciodată”, a exclamat Răzvan Simion, în vreme ce vedetele de la masa juriului nu au mai contenit cu laude la adresa minionei din tabăra lui Brenciu, acesta numind-o „mamă eroină”.

SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Pauzele de publicitate, motiv de bucurie. Juraţii fac selfie-uri, îşi verifi... SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Loredana Anghelache este o mamă eroină. Mario o moşteneşte când vine vorba d...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Ultimele știri
x