Antena Căutare

Cheloo cel dur, luat la mișto de Dan Bittman și Delia. Reacția rapperului a fost... „virulentă”: „Te bat de nu-ți mai revii niciodată”

Glumițele și ironiile dintre jurați au făcut dintotdeauna deliciul publicului în toate sezonele show-ului „X Factor”. Pe vremea când se afla la masa „judecătorilor”, Cheloo a simțit pe propria-i piele cum e să fii ironizat de către colegi

Glumițele și ironiile dintre jurați au făcut dintotdeauna deliciul publicului în toate sezonele show-ului „X Factor”. Pe vremea când se afla la masa „judecătorilor”, Cheloo a simțit pe propria-i piele cum e să fii ironizat de către colegi.

Cunoscutul rapper a făcut echipă cu Delia și Dan Bittman, iar în anumite situații a fost nevoit să facă față comentariilor deloc cordiale ale celor doi artiști. Cheloo a răspuns de fiecare dată prompt, amenințând-o pe Delia cu „o bătaie de cuvinte” dacă nu se potolește.

Nici concurenții nu au scăpat de tirul juraților, atunci când situația a cerut-o, mulți dintre ei ieșind cu greu din situațiile delicate.

Cert este că micile „divergențe” de la X Factor au făcut mereu deliciul internauților, videoclipul de mai sus adunând aproape douî milioane de vizualizări pe YouTube.

Vă mai aduceţi aminte de Ioan Mardare aka Cocoon Kills?! Sezonul 3 X Factor a fost şi despre... el: "NU ştia ce vre... Poate cel mai emoţionant moment din istoria X Factor! Andrei Ioniță a smuls lacrimi cu o interpretare de excepţie a pies...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x