Antena Căutare

Cheloo, la Conferinta de presa: "As vrea sa ma retrag la tara si sa devin taran autentic"

Cheloo are planuri mari! In afara faptului ca face parte din juriul X Factor, cantaretul si-a propus sa inconjoare planeta, isi doreste patru copii si, cand muzica nu va mai fi pe primul plan, se va retrage la tara.

Invitat la "Conferinta de presa", emisiune difuzata maine, de la ora 20:30, la Antena 2, Cheloo a dezvaluit ca, inca din vremea copilariei, isi dorea sa calatoreasca in jurul lumii.

"Cand eram mai pusti visam ca o sa plec la 35 de ani in jurul lumii. Vreau sa-mi fac excursia, sa vad America de Sud, sa imi iau masina si sa ma duc de nebun. Vreau sa inconjor planeta! Poate o s-o fac la un moment dat, dar n-as pleca de tot din Romania", a precizat juratul X Factor.

Intrebat ce planuri ar avea daca muzica nu ar mai fi pe primul loc, Cheloo a marturisit: "Astazi pot sa zic ca as vrea sa ma retrag la tara sa devin taran autentic. As creste capre, zebre. As face un bordel zootehnic. As deschide o asociatie nonprofit pentru zoofilii exclusi din societate", a glumit cantaretul. "Vorbind serios, ala e genul de viata pe care mi-l doresc. Imi doresc o curte mare, sa fie vecinii cat mai departe, imi doresc sa am trei sau patru pitbuli in curte, sa fie protectia mea montana. Mi-ai sarit gardul, succes! Asa imi doresc sa traiesc. Imi plac lucrurile simple, incepand cu mancarea, terminand cu imbracamintea".

Desi este un cantaret de succes, Cheloo a marturisit ca a trait "si cu sase milioane, dar si cu 600 de milioane." "Imi place ca in viata asta banii nu sunt o problema. Cand ii am, e minunat, cand nu ii am, e ok, viata merge inainte".

Juratii X Factor dau verdictul pe 25 si 26 iulie la Cluj... Cum e Cheloo ca tata? Vezi ce isi doreste artistul pentru fiul lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x