Antena Căutare

Cheloo sau Dan Bittman? Care este cel mai dur din noua generatie de jurati X Factor?

Cheloo, cel mai controversat dintre juratii X Factor si cel despre care toata lumea este tentata sa creada ca va fi cel mai dur "judecator", are un adversar redutabil. Dan Bittman nu s-a sfiit sa le spuna de fiecare data concurentilor direct si obiectiv parerea lui, chiar daca nu era tocmai ceea ce voiau sa auda. Cheloo nu se dezminte nici el si nu a ezitat sa le spuna concurentilor ca piesele alese sunt groaznice sau ca ei sunt "varza".

Vezi mai jos cateva din cele mai acide replici ale lui Cheloo!

Vezi mai jos cat de rau poate fi Dan Bittman!

Telespectatorii ii vor putea vedea deopotriva pe Dan Bittman si Cheloo in rolul de jurati de pe 23 septembrie in supershowul X Factor si vor putea decide singuri cine este cel mai rau jurat. Pana atunci insa, pot urmari cateva secvente inedite cu Cheloo din etapa auditiilor, in video de mai sus.

Pe Dan Bittman, telespectatorii il pot vedea aici: Incredibil! Dan Bittman, mai rau decat Cheloo? Juratul X Factor: "Am venit sa va rup capul!"

Simona Gherghe s-a intalnit in vacanta cu castigatorul X Factor Grecia!... Delia spune azi cel mai important DA din viata ei. Jurata X Factor se casatoreste cu cel care i-a castigat inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x