Antena Căutare

"Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!". Delia, mândră până la cer și înapoi!

Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea. 

Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea.

Este o fire emotivă și, deși panica o cuprinde în momentul în care trebuie să ia contact cu oamenii, sa poarte o discuție, aceasta este încrezătoare că va reuși ce și-a propus.

În prima gală din sezonul6 "X Factor", Oaie Sara Paula a cântat melodia interpretată de Delia - "Da, mama (by Carla's Dreams)" și i-a luat prin surprindere pe jurați, care i-au admirat prestația plină de trăire.

Carla's Dreams și Delia au aprobat momentul Oanei încă de la primele note, iar interpretarea personala a piesei a smuls ropote de aplauze. Iar Delia a rămas fără cuvinte "Cea mai bună "Da, mamă" de până acum".

Și cum credeți că s-ar fi putut încheia momentul, dacă nu cu patru de "DA" pentru Sara Paula și felicitări din parte tuturor juraților. "Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!", a spus Ștefan Bănică.

"Habar nu am ce fac aici". După ce a ratat calificarea anul trecut, Alexandru Orian a revenit cu forțe proaspe... Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x