Antena Căutare

Chimie, suflet sau familie? Un singur "ingredient" va fi prezent in galele live!

Daria si Razvan, Soul Music Art si R Family dau tot ce e mai bun, in fata Deliei si a lui Mitza. Oare e de ajuns?

Chimie, suflet sau familie? Un singur "ingredient" va fi prezent in galele live! Galerie
Reteta de succes marca R Family: Bee Gees + saxofon = gale live

Chimia dintre membri este foarte importanta. O stiu foarte bine cei doi tineri efervescenti, Daria si Razvan. “E incredibil cat de bine ni se potrivesc timbrele”, spun ei incantati. Ca sa isi puna in valoare legatura speciala, au ales un duet incarcat de emotie: “Need You Now”, a celor de la Lady Antebellum. Se tin de mana in timp ce canta, se iau in brate, traiesc momentul. Delia si Mitza se leagana pe ritmul melodiei si aplauda. Semnele sunt bune.

In trupa Soul Music Art, iar e vorba de chimie. Cei trei tineri au fost intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. In seara marii petreceri din bootcamp, pustii au ales sa mearga devreme in camera, pentru a mai repeta putin. Le-a fost de mare folos: au fost printre cei 26 de concurenti care au trecut in etapa urmatoare. Pentru JHV au ales “All for One”, a renumitilor Bryan Adams, Rod Stewart si Sting. Mitza e impresionat mai ales de una din domnisoare, dar Delia ii aduce aminte: concureaza toti trei, ca grup.

A sosit si momentul veseliei! R Family, cei care au facut un adevarat show inca de la auditii, au venit si acum, la fel de bine dispusi, sa arate ca merita sa cante live, in fata intregii tari. Simpaticii gemeni si frumoasa Gabriela au adus si un saxofon, sa fie sound-ul mai special. Au ales unul din hiturile care au marcat o genratie: “Stayin’ Alive”, de la Bee Gees. Etapa JHV e hotaratoare, asa ca la final, merita sa se relaxeze, nu-i asa? Cum? Cu o baie in piscina, desigur!

“X Factor e cea mai mare provocare”, spunea unul din componentii R Family. Da, este, si la fel ca in cazul oricarei alte mari provocari, nu toti se pot ridica la inaltime. Pustii de la Soul Music Art parasesc, din pacate, competitia. In aceeasi situatie se afla si Daria si Razvan, al caror drum la X Factor, sezonul 2, s-a incheiat. Cei trei componenti R Family primesc si ei verdictul cu ochii in lacrimi: adevaratul lor drum continua, in galele live!

La timiditate se poate lucra, la voce BA! Raduly Botond, primul finalist din grupul lui Bittman... Femeile la putere! Dar cine are factorul X: Scufitele Rosii sau fetele cucuiete?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x