Antena Căutare

Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group: "X Factor ar trebui sa schimbe felul in care se face televiziune in tara"

Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group, si-a dedicat 16 ani din viata televiziunii, si-a dorit libertate de decizie si de creatie, pe care sa le puna in slujba telespectatorilor. Show-urile din grila de toamna a Antenei 1 din 2012, "X Factor", "Cu banii jos", "Next Top Model ", "Te cunosc de undeva", "Familiada", demonstreaza ca obiectivele lui se concretizeaza.

Proiectul marca Antena 1 de care este entuziasmat cel mai mult in aceasta toamna, este X Factor. Intr-un interviu pentru Jurnalul National, Claudiu Oprea a spus ca doreste ca X Factor, si de altfel, toate programele din toamna, sa arate impecabil pentru ca vrea sa le ofere telespectatorilor numai productii exceptionale. Obiectivul lui va fi usor de atins avand in vedere ca echipa pe care a condus-o la realizarea acestui proiect a fost una exceptionala iar ingredientele X Factor sunt de asa natura incat nu vor lasa telespectatorii dezamagiti.

Articolul continuă după reclamă

"Eu cred ca "X Factor", asa cum il facem acum, ar trebui sa fie o surpriza de proportii pentru telespectatori si ar trebui sa schimbe felul in care se face televiziune in tara asta. Este unul dintre cele mai bune proiecte din cariera mea. Cand am inceput sa lucrez la acest proiect, am avut un singur gand, anume ca telespectatorul sa fie suprins, sa simta emotia pe care au trait-o concurentii, juratii, sa nu isi poata inchipui ca ii putem oferi mai mult decat a vazut si, cu toate astea, noi sa ii oferim acest lucru. "X Factor" nu este un show doar despre muzica si descoperirea unui talent, "X Factor" este un spectacol despre viata. Telespectatorii vor descoperi, urmarind acest show, suspans, umor, emotie si muzica buna", a spus Claudiu Oprea.

Oamenii din spatele acestui show si din cadrul sau sunt entertaineri de prima mana, profesionisti carismatici. Acesta nu a ezitat sa ii laude pe Razvan si Dani, prezentatorii show-ului, si cei trei jurati, Dan Bittman, Cheloo si Delia, care fac o echipa de exceptie, dar sunt cat se poate de diferiti, in sensul bun: ,,Nu vreau sa-i uit pe Razvan si Dani, la "X Factor", in calitate de prezentatori, sunt mai amuzanti ca niciodata, au facut o gasca senzationala cu membrii juriului. Bittman este de departe cel mai experimentat jurat, atent, cu o memorie exceptionala. Cheloo este cel mai spontan, replicile lui sunt un deliciu. Delia este cea mai sensibila si sexy jurata. Reuseste sa-i puna pe jar pe toti baietii, pe cei frumosi ii cheama aproape, sa-i priveasca adanc in ochi. Delia este o pisica frumoasa de rasa, intre doi dulai harsiti in lupte".

Noua zile pana la X Factor! Vrei sa auzi cum canta un inger?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x