Antena Căutare

Colta, Coltza sau Coltea? Nu conteaza! Bieber cu inima de moldovean canta strasnic la pian!

“Ma numesc Justin Bieber” - cam asa suna cartea de vizita a lui Andrei Colta. Nu doar “estetic seamana cu el”, ci impartaseste si dragostea lui pentru acelasi instrument muzical: pianul.

Are 19 ani si un accent de moldovean bine camuflat de cel italian. Andrei a facut “Liceul de Limbi” in strainatate si a muncit ca ospatar in paralel. Asa a reusit sa isi ajute parintii financiar si sa-si permita un pian si un microfon, pentru a fi cantaret.

Juratii sunt impresionati de vointa lui si dedicatia sa, dar oare vor fi surprinsi si de calitatile sale vocale?

Andrei se asaza in fata pianului si parcurge primele note din “Fragile”, piesa lui Sting. Din spatele microfonului, se aude o voce suava, usoara ca un fulg. “Andrei, ai o voce molto, moltissima.. como si dice in rumena? Fina, fina”, este de parere Dan Bittman.“Nu e rau, canti la pian si cu vocea… dar ai concurenti bravi aici!”. Delia vrea sa indulceasca momentul si merge sa il sustina, muzical, din spatele clapetelor alb-negre.

“Colegul de la Inter Milano”, juratul Cheloo, prefera sa spuna adevarul, verde in fata, concurentului: “Imi place foarte mult ca ti-ai luat propriul instrument. In cativa ani, sper ca vei reusi sa canti mult mai bine decat o faci astazi. Poti sa te axezi pe pian”. Primul vot este negativ. Soarta lui Andrei se afla in mainile Deliei si ale lui Bittman.

“Mie mi se pare ca are un timbru foarte frumos. Nota 10 cu felicitari! Daca as putea sa ii dau 3 de DA, i-as da”, exclama frumoasa jurata. In cazul lui Bittman, este o chestiune de instinct:“Ii dau dreptate lui Cheloo, nu o sa te lasam cu pianul in etapele urmatoare. Trebuie sa ai atitudine, miscare scenica, voce…” La urma urmei, se poate paria pe acest Justin Bieber de Romania?

De doua ori, DA! Cu Andrei Colta ne vom revedea in bootcamp.

Signorina Delia si Andrei Colta canta la patru maini... Trupa Peny Bill: Razvan si Dani canta la pian pentru lift si dus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x