Antena Căutare

Concurenta care il provoaca pe Cheloo sa ii dea un croseu de dreapta: Nati politista!

Natalia Selegean are 25 de ani si e din Oradea. A venit la auditiile din Cluj alaturi de multi prieteni, dar si de bunica ei, care are un singur vis: sa o vada pe scena. In ciuda slujbei stabile pe care o are, Nati, cum ii spun apropiatii, are o mare pasiune pentru muzica.

Galerie
Autoaparare cu croseu aplicat cu Cheloo

Natalia Selegean are 25 de ani si e din Oradea. A venit la auditiile din Cluj alaturi de multi prieteni, dar si de bunica ei, care are un singur vis: sa o vada pe scena. In ciuda slujbei stabile pe care o are, Nati, cum ii spun apropiatii, are o mare pasiune pentru muzica.

Intra pe scena increzatoare si vesela, purtand o pereche de pantaloni taiati si decupati. Foarte decupati. Cheloo se simte in forma. Incepe cu cateva glume, replici putin usturatoare, pana cand se ridica problema ocupatiei tinerei. “Sunt agent de Politie”, declara Nati, toata un zambet, in timp ce al lui Cheloo parca se scurge de pe fata sa. Ups!

Dar fata e degajata. Glumeste cu juriul ca si cand ar fi prieteni vechi si ajunge sa ii puna ea pe ei in incurcatura. “Catuse ai?” intreaba Cheloo, invins de curiozitate. “Cu puf, sau fara?” da replica tanara, semn ca nu se sperie usor. Ca sa o si arate, Nati propune o demonstratie de arte martiale. Iar cel care pare sa aiba nevoie cel mai tare de disciplina e, desigur, Cheloo.

Juratul paseste pe scena, precaut. Tanara n-are mila, il zapaceste imediat. “Hai, incearca sa-mi dai un croseu de dreapta”, spune ea imediat. Sala ramane in asteptare, nimeni nu stie ce sa spuna. Nati ii lamureste: “El o sa incerce sa ma atace, iar eu o sa ma apar”. Executa miscarile incet, special pentru domnisoarele din sala, care trebuie sa invete cum sa se apere de agresori.

La fiecare miscare, Cheloo se da ranit, exclamand mereu “Ah, ah, ah!”. Aproape ca pare incantat de pozitia in care se afla. La sfarsit, gest incredibil. O ia in brate! “Make love, not war”, asa era vorba aia, nu? “Fiinta periculoasa, trebuie evitata! Mai ales in uniforma”, da Cheloo verdictul.

Acum gata cu joaca, Nati se pregateste sa cante. Tanara vrea sa demonstreze ca are factorul X, iar piesa pe care a ales-o e “Holding out for a hero”, semnata Bonnie Tyler. E o eroina in viata de zi cu zi, datorita slujbei, dar poate fi o eroina si pe scena X Factor?

Poate! Auditia a fost un succes, iar domnisoara politist se duce sa isi intampine fanii de afara, dupa ce a primit trei de “DA!”.

Soare-i pentru toti, plaja, numai pentru unii!... Sezonul 2, episodul 1. X Factor minut cu minut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x